Categories
OK

Coca-Cola + Mentos

Com gairebé tots els blocs, aquest també s’apunta al post dels experiments amb Coca-Cola i Mentos. Els que no sapigueu què passa quan es barregen ambdós productes feu clic aquí.

Fa un temps l’Utopiq va fer un experiment cocacolamentostístic que va posar al seu bloc. I com ell, molts d’altres també han fet el seu propi vídeo. El fenòmen s’ha anat estenent fins que ja hi ha autèntics professionals que es dediquen a fer vídeos de l’experiència. A Pixelydixel en van destacar un dels més emblemàtics:


Preguntes: d’on treuen el temps per fer una cosa així? Alguna idea per superar-ho? Jo ja tinc la Coca-Cola. Algú hi posa els Mentos? xD

Comparteix a:

3 respostes a “Coca-Cola + Mentos”

Encara tinc algun vídeo més de parides semblants esperant veure la llum algun dia (o no). No fa falta gaire temps, més aviat ganes de fer alguna cosa sense profit. Ara que, aquesta gent si que hi dedica temps, però són un equip.

PD offtopic1: veig que tens més temps ara, recomana+destaca 😉

PD offtopic2: els de la pàgina del vídeo s’han passat de YouTube a GoogleVideo, i jo m’estic plantejant el mateix. Fet i fet, són del mateix amo i tècnicament és millor el reproductor de GoogleVideo.

Òstres, precisament avui he descobert un d’ aquest videos al Google i l’ he penjat al meu bloc. Sembla una tonteria, però m’ he quedat embadalit veient l’ espectacle de Coca-Cola amb Mentos. Podríem fer una exhibició i competir amb la font de Montjuïc…xD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *