Categories
Lifehacking

Troba l’home de la teva vida!

Comparteix a:

38 respostes a “Troba l’home de la teva vida!”

El criteri de l’amor vertader. Com que només hi ha un home ideal per a cada dona, simplement amb el nom i els cognoms ja hi ha suficient informació. ;P

Respon

(anònim) si vegéssis els cops de pala que em fot el cupido per cada consulta que es fa a través de la web no dubtaries de la seva credibilitat.

Lo de la inversa es podria fer fàcilment. Si l’únic problema és la fiabilitat no tindria massa complicació informàtica. Però si ja he estat 10 anys per indexar tota la població mundial masculina, imagina’t ara posar-me a fer la femenina. La cosa va per llarg. 😉

He començat per la recerca d'”homes ideals” perquè vaig pensar que tindria més demanda, perquè els homes en general no som tant exigents com les dones. Almenys no prou com per pensar que la nostra idealització de parella perfecta només pot correspondre a un ésser viu en tot l’univers (en general!).

Respon

L’home de la teva vida és en
Alphonse Durand Durand
i viu a Besançon, França.

Targeta de crèdit:
VISA 5044 6421 0063 3417
Caduca: 6/2008

:O

L’home de la teva vida és en
Spencer E. Zimmerman
i viu a Fairbanks, Alaska, EUA.

Targeta de crèdit:
Mastercard 3932 7349 0766 8736
Caduca: 4/2009

Em pensava que, venint de tu, a totes ens sortiria el teu nom.
M’has sorprès! xDD

Salut!

Vaia kk!!!!
Això poca va bé, te’ls tria de massa lluny, ja me’l buscaré jo que segur que no entent de gustos aquesta maquina!!!!
Aixi que seguire buscant… tot i que MAI trobaras el teu PrInCeP BLAU!!!
😉

Quina estafa… Ho he fet amb un bon grapat de noms… i la parella perfecta sempre és de fora… I de la terra que? Brbrbr…

Jo vull un bon català i si és de Lleida millor.

Jomateixa, els tria al lloc on els ha de triar. Ningú ha dit que fós fàcil trobar el príncep blau. La distància és el mal menor, no? 😛

Ayu, perquè? Qui és? oO

MM, què sabràs tu del que et convé. De la terra ferma ja n’han sortit eh, ho pots veure al fil corresponent del Racó Català ( http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=14&fil=340 ). Si a tu no et surten propers serà perquè no et convenen. O perquè no els convé tenir-te aprop. xD

Respon

Clar, per això primer em sortia que lo meu xiquetperfecte era de Valencia, i desprès de Palencia. Clar.

Ho sé molt bé el que em convé. De sobres…

… Serà possible! Ara resulta que no ser llegir… Venga homeeeeeeeeeeeeee!

Ningú t’ha dit que les tinga massa clares. 😉

Isaac, jo estic amb tu! Si necessites que et defensi d’alguna d’aquestes vívores que no paren d’atacar-te m’ho dius i monopolitzem el blog entre els dos jejeje. Un besito

Bones!

jo et vull dir q vaig entrar aqui de rebot, però ho vaig provar per a vere que sortia, i em va sortir un alemà d’hamburg, però lo bo, sq jo vivia a Barcelona i me’n anava a viure a Alemanya… és una tonteria però em va fer molta gracia, que coincidis aquest joc i la meva destinació…

petonets!

Hola Anna!

Què tal per Hamburg? Encara el busques o vas aconseguir trobar-lo? Pensa que les coincidències no existeixen, eh. Sigui com sigui, gràcies per comentar! Si la coincidència ha servit per això jo ja em dono per satisfet, tu no crec. 🙂

Respon

La info es verdadera?

Podries buscar-te un problema són dades personals.

Tens poca feina eh! i imagino que no tens parella sinó no faries aquestes parides.

nom i anonim responc alhora perquè veig que sou la mateixa persona.

Freak sí que ho sóc. Ei, i per cert, orgullós de ser-ho una mica i cap problema en reconèixer-ho. 🙂

Com vols que sigui verdadera la info, ànima de Déu? A vegades dóna resultats imprecisos perquè és obvi que per segons qui no hi pot haver una parella verdadera. Típic exemple seria algú que no se’n pot estar de posar les banyes per aquí i per allà. 🙂

Ara mateix no tinc poca feina. Però quan ho vaig fer, sí. I la cosa ha resultat, que l’invent té prou èxit. De tant en tant rebo e-mails d’agraïment i tot. 😉

Sobre si tinc parella o no tu no n’has de fer res, és una cosa personal i no tinc ganes d’escriure-la per aquí. Potser si m’expliquéssis a què ve aquesta hostilitat jo m’animaria a explicar-te més coses. Ara ho veig difícil. XD

Gràcies per comentar, encara que hagi hagut de pensar si et responia o t’esborrava. Has tingut sort.

Respon

Molt ingeniós…

Mario Nicolás Delgado Domínguez
i viu a Santa Cruz, Argentina.

Targeta de crèdit:
VISA 5680 9834 5127 4594
Caduca: 9/2011

que gran!jo vull que sigui ric!!

Ei, Siknus, molt divertit! Ara hauré d’anar a Grosseto (??) a buscar el sujeto que m’ha sortit.

Merci!

Xulo el blog (o bloc). Hi he fet cap per casualitat o per allò que passa aquells dies que tens molta feina però només fas que buscar distraccions…

Sort!

jajaj!!!!!!mare meva, estic apanyada!la meva mitja taronja a la Xina!!!ui, no sé no sé… només sé dir quatre paraules, em sembla que la cosa no aniria bé. Com un bon català o menorquí res de res!
i com he anat a parar aquí?doncs posant al google com trobar la feina de la teva vida!jej, bé, sóc conscient que las coses no són tan senzilles però mira, m’ha picat per posar això a veure que em sortia i mira, he esbrinat que l’home de la meva vida és xinès!
gràcies!m’has alegrat el vespre!
Tsai tién!(adéu en xinès, però tal i com es pronuncia perquè no sé com s’escriu…;P)

Hahahahham, quina canya!!!!
Que bé! tinc la meva parella ideal a Alemanya!!!! segur que així mai ens trobarem i sempre serà la meva parella ideal !!!
Petonets siknus, m´agrada el teu bloc.
Judit

Ey molt però q molt bo açó d la parella ideal. Realment, em pregunte d manera molt seriosa com et va poder vindre a la ment una idea tan ingeniosa.
En tot cas m´ha eixit un anglés i jo volia q fos francés, així q tindré q tornar a probar o bé canviar-me el nom!!!
Salutacions des de València (millor dit, des de l´Alcora -que com crec q tú també fas, hi ha q reivindicar el lloc d´on som o, per lo menys, allí on varem nàixer, no?-).
Au revoir!!!

Hola, jajja no entenc exactament si és una broma o un acudit ??? jajajja si algú m’ho explica ?? ho he fet per curiositat i gràcia i surt aixó (que vol dir exactament ??)

L’home de la teva vida és en
Susumu Arakawa Yano
i viu a Hidaka, Japó.

Targeta de crèdit:
Mastercard 1487 4511 2783 1696
Caduca: 5/2015
tornar

aqui li he canviat un xic el meu nom i ha sortit aixó : (qui ha montat aixó està molt bé l’ideia, però que fós real amb dades reals tb jejejejej potser si aixi el trobariem) kisssssss

L’home de la teva vida és en
Mateus Giachetto Jaime
i viu a Itu, São Paulo, Brasil.

Targeta de crèdit:
VISA 0008 3767 0049 4855
Caduca: 4/2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *