Categories
Lifehacking

Com aixecar-se al dematí? • Alguns consells

De tant en tant miro a les estadístiques com la gent ha entrat al bloc, i m’ha fet gràcia que algú entrés a la web buscant al google "com aixecar-se al matí". Per tal de complaure al visitant, i perquè no es torni a adormir, li donaré 4 consells que jo intento seguir, encara que no sempre me’n surti:

1.- Pensar a posar el/els despertador/s.

2.- Anar a dormir aviat, preferiblement entre 8 i 12 hores abans de l’hora que cal llevar-se.
2.1.- Si pel motiu que sigui dur a terme el consell número 2 resulta impossible, o bé s’ha de fer alguna tasca matinal excepcional com llevar-se abans, o bé assistir a alguna cita ineludible, és molt important disposar de més d’un despertador. Si no en tens pensa en recursos alternatius com l’alarma del mòbil.

3.- Tenir el despertador tant lluny com sigui possible del llit. Molt recomanable tenir-lo, com a mínim, a una distància superior a la llargada del braç.

4.- Buscar aliances. Algú que et truqui, algú que et molesti, que t’obri el llum, que es dutxi fent força soroll…

5.- No fer mai cas al pensament traïdor dels "5 minuts més sense despertador" .
5.1.- Si ets estudiant, no cedir al pensament de "puc demanar els apunts".
5.2.- Activar l’snooze del despertador (repetició automàtica de l’alarma cada X minuts) pot resultar no rendible, perquè en un atac irós matinal pot dur a la destrucció total o parcial de l’aparell, que inevitablement ens duria a un son profund no desitjat.

6.- Anar a dormir amb ganes de menjar, d’orinar o defecar no funciona per llevar-se més fàcilment.

7.- Si sou patriotes recordeu que aixecant-vos al dematí aixequeu el país.

I no cal dir que qualsevol altre consell serà benvingut.

Comparteix a:

7 respostes a “Com aixecar-se al dematí? • Alguns consells”

-Posar la tele/minicadena/el que sigui a tota pastilla amb l’hora de (put on) concreta.
-Tenir una mare que et truqui/t’engegui el llum/t’amenaci/t’escridaci … i un pare que faci el mateix…
-No donar de menjar a l’animal de companyia per a que quan comenci a notar símptomes de fam, comenci a: bordar(com a exemple, diguem a fer soroll), pujar al llit, llepar-te la cara, mossegar-te el nas …
– Fer un megamecanisme despertador que consisteixi en un circuit de fils i endolls que acabin en una bola de bitlles sobre teu, tot i que no seria gaire rentable perquè potser tornaries a caure desmayat del cop…

Lo millor de tot, sens dubte, és habituar-te a un horari, així el propi cos ja sap quan despertar-se, encara que això a vegades suposa que els caps de setmana a les 8 o 9 ja estàs despert…

Tenir una mare, que cada 3 o 5 minuts, cridi el teu nom desde el seu llit calenteta, i que si no contestes, ve tota empreñada explicante la vida en vers, que no faras mai res de profit a la vida si no vas a clase, que jo no se perque et pago els llibres, si no t’aixeques no et desixaré sortir de festa, esque a mi ningu em fa mai cas, esque no feu mai res a casa, MIRA tota la roba al terra, despres la culpa es sempre meva!! (Ja mes no he arribat a sentir… u_u ja me aixecat (PD. amb una mala llet de la ostia pero bueno…. t’has llevat))

Chibirrusa, molt bo el del megamecanisme. El dels animals domèstics no se’m hauria ocorregut mai, perquè no n’he tingut. Fins ara sempre havia pensat k no servien de res. Funciona? xDD Igual me’n compro un.

agh ho tindria complicat despertar-me a les 8 o a les 9 els caps de setmana… …és l’hora que vaig a dormir. XD

Ayu: xDDDDDDDDDDDDDDDDD Totes les mares són iguals! Que mític.

Respon

Vull un home al costat que em desperti cada matí amb petons i suc de taronja, xocolata desfeta i galetes. Insuperable 🙂

Recordo que ho vas preguntar… i que haviem de probar substancies per veure si desperten al matí. Jo encara no n’he trobat cap, només espero el dia en que el café em faci efecte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *