Categories
Cites

El qui compta, segons Roosvelt

No és el crític qui compta; tampoc el qui assenyala com el fort ensopega, o com aquell qui ha fet les coses les podria haver fet millor.

El crèdit és per al qui és a l’arena, amb la cara bruta per la pols, la suor i la sang; qui s’esforça amb coratge; qui s’equivoca, qui es queda curt un cop rere l’altre, perquè no hi ha esforç sense errors ni defectes; és, però, qui s’esmera per fer la feina; qui coneix els grans entusiasmes; les grans devocions; qui es consumeix en una causa valuosa; qui, en el millor cas, finalment coneix el triomf de les grans gestes, i qui, en el pitjor, si falla, almenys falla amb un gran atreviment, de tal manera que el seu lloc mai serà amb aquelles ànimes fredes i tímides que mai coneixen la victòria ni la derrota.

Theodore Roosevelt

Aposto que Theodore Roosvelt avui no entraria massa a Twitter.

Comparteix a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *