Categories
Do not post

Inventem un nou llenguatge?

Que sigui tant fàcil que tothom el conegui sense necessitat d’estudiar-lo. Que les coses bones es puguin dir de moltes maneres i les dolentes només d’una. Que els verbs siguin més fàcils de conjugar en plural que en singular. Que enlloc de punts, les pauses es marquin amb somriures:) Que les mentides siguin faltes d’ortografia. Que les frases més sinceres s’hagin d’escriure en negreta. Que, com el dels sords, funcioni més amb gestos que amb paraules. I, sobretot, que l’imprescindible es pugui dir només amb la mirada.

Comparteix a:

5 respostes a “Inventem un nou llenguatge?”

Tant de temps sense saber de tu.. i amb 7 línies em puc donar per més que satisfeta. Genial ‘veure’t’ així. Un petonet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *