Categories
OK

Manteniu-vos àvids, manteniu-vos ximples

Feia temps que tenia ganes de fer un post d’aquest parlament que Steve Jobs —el CEO d’Apple (Chief Executive Officer, Director General)— va fer l’any 2005 a la Universitat d’Stanford. A partir de tres històries de la seva vida, fa un discurs que ha inspirat a molta gent, entre els que em compto.

Aprofito que avui és el dia de l’esperada conferència de desenvolupadors per fer-ho. Es rumoreja que s’hi presentarà la nova versió del telèfon més mediàtic, l’iPhone.  Però, com passa amb totes les keynotes,  realment mai se saben del cert quines sorpreses té preparades l’empresa de la poma.

Comparteix a:

6 respostes a “Manteniu-vos àvids, manteniu-vos ximples”

Déu n’hi do. L’havia vist algun cop en algun vídeo presentant algun dels iPods, però és que el tio sap molt bé com presentar les coses.
Potser és perquè tinc tírria al Ballme… Aquell em va fer detestar les presentacions oficials. Però aquest Jobs… En sap.
Haurem de reflexionar sobre el que recomana.

Ostres! Jo pensant que l’Steve Jobs era simplement un bon empresari i un bon imformàtic… Molt bo sobretot la segona part-tercera història, un vertader manual per a entendre la vida. Gràcies :-).

Empresaris parlant com frares. Qui diu que el capitalisme no es la religió del segle XXI? LLàstima que la resta d’empresaris no diguin ni pensin de la mateixa manera; ni siguin tant humans.

Sap perfectament com agafar històries viscudes per ell i aplicar-les a una realitat general. Realment una persona que aconsegueix arribar així a la gent té molt de guanyat. Ja ho veiem, la universitat no ens fa més savis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *