Categories
OK

Emilio Calatayud Pérez, ídol

Xerrada d’un jutge de menors, Emilio Calatayud, segurament l’únic que té entrada a la Wikipedia.

Comparteix a:

5 respostes a “Emilio Calatayud Pérez, ídol”

Unes idees interessants. El trobo demagògic en alguns punts, però suposo que només duu a l’extrem aquest salero i aquesta personalitat tant seva. De totes maneres, cal més gent que pensi com aquest home. Calatayud for president!

Resulta complicat què dir sobre el vídeo com a ex-nen (fa un parell de setmanes que ho era segons la llei, jo crec que encara ho sóc una mica).

Sí que estic d’acord en molts aspectes, això sí, mentre li apliquin als altres i no a mi. En altres aspectes, com l’educació estic plenament d’acord amb ell, ja que fa temps que trobo que el sistema educatiu actual té força mancances, sobretot l’ESO. Però en temes com l’alcohol i el sexe no acabo d’estar-hi d’acord: tant una cosa com l’altre són coses que et trobes a l’adolescència, quan has començat a experimentar uns canvis en el teu cos i en els teus interessos, i, amb aquests canvis, sents noves necessitats que has de provar i que potser és millor endur-se una patacada a l’adolescència amb l’alcohol (per exemple) que potser et marcarà més que si te l’enduus de més gran.

Això sí, estic molt d’acord amb què per educar als nens primer cal ensenyar als pares a fer-ho.

Necessitem un exercit de jutges com aquest. No només al tribunals de menors si no a tots als tribunals. Si els “delinqüents” sabessin el follon que hi ha als jutjats aixó seria can pixa. El meu pare te un judici mercantil, portem 11 anys i encara no s’ha resolt. Jo en porto 4 per un accident laboral. La justícia es lenta, cara i dolenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *