Categories
Etcètera Vigilant el camp de sègol

El ‘monstre d’Amstetten’ confessa que tenia molta caca

A poc a poc van sortint a la llum més detalls del cas del “monstre d’Amstetten”. Segons ha explicat el cap de l’Oficina contra el Delicte de Baixa Àustria, Franz Polzer, “Josef Fritzl acudia al lavabo varies vegades al dia”. Aquest tècnic electricista jubilat, de 73 anys, va confessar ahir a la policia que durant tot aquest temps defecava dues vegades diàries: una al matí, a la casa que compartia amb la seva dona, i l’altra a la nit, al soterrani on tenia segrestats a la seva filla i als seus fills-néts.


En una entrevista que publica el diari Österreich, Karl R., dietista i amic de la família, assegura que “Josef menjava força fibra, verdures i cereals, no enteníem que només anés al lavabo una vegada al dia”. “Hi havia dies que ni tant sols hi anava. Ara sabem per què”.

Experts forenses confirmen que probablement Fritzl a hores d’ara seguiria realitzant les seves necessitats, però en dependències policials. La freqüència d’aquestes encara no ha estat revelada.

Comparteix a:

7 respostes a “El ‘monstre d’Amstetten’ confessa que tenia molta caca”

Corren rumors que li han hagut de suministrar el perillós medicament “Fortasec” per tal d’aturar la “cagal·lera”… tot i aixó no ha estat confirmat per les autoritats

Fritzl per tot arreu, a la sopa i fins a la tassa del vàter. No sé quan va ser que vaig llegir unes declaracions seves que hi deia que li semblava “bonic tenir una segona família al sòtan”. Però l’autèntica merda són els mitjans de comunicació que no paren de remoure el tema. I ja fa massa pudor.

P.D. Podries vendre la foto i la crònica als informatius de Telecinco, faries negoci, eh!

La realitat sempre supera la ficció. Si fossim a américa ja hauría sortit la típica peli de dissabte a la tarda “basada en hechos reales..” Ja n’hi ha de malalts pels puestus.

Als Estats units el condemnarien a mort i l’executarien. A Austria (com a Espanya), nomes li sortiran 5 anys perquè no va deixar els fills fer la primera comunió i amb bon comportament li quedaran en 6 mesos i després al·legaran vehemència i li donaran una indemnització per haver estat a la presó massa temps.

Jo, d’entrada, li posaria un tap al anus, fins a que comenci el judici.

Teniu raó, és tant patètic ell com els mitjans fent carnassa de la notícia perquè resulta comercial. L’home està tarat, el tanquen i avall: és un cas molt concret. Els mitjans no: tots n’han parlat i tots hi han burxat tot el que han pogut…

Gràcies per comentar! 🙂

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *