Categories
siknus.cat

El qüestionari que vaig omplir per sortir al Diari de Tarragona

  1. Des de quan portes escrivint el blog? Des del desembre del 2000, però llavors es deien pàgines personals. Conegut com a bloc i en la forma actual, des del 2005: dos anys.
  2. Cada quan l’actualitzes normalment? Una mitjana de dues a tres vegades per setmana però de forma bastant irregular. No em forço a escriure, mantinc el bloc per gust.
  3. Sobre quins temes escrius? Qualsevol cosa pot convertir-se en un tema: la primera ratllada del cotxe nou, estirar la cadena del lavabo infructuosament, l’ex nou himne d’Espanya, sortir al diari… No em limito, parlo del que vull i quan vull, i de tant en tant ho classifico. Així és més divertit, m’ho passo millor. Ara fa temps que no ho faig i el caos s’acumula, hauria de reorganitzar una mica els temes. 🙂
  4. Per què et vas decidir a engegar un blog? Amb quina finalitat l’escrius? Em vaig decidir perquè vaig veure que era fàcil i volia ensenyar en algun lloc dissenys, algun programet, textos i fotos que feia i me’n sentia orgullós. Ara ho segueixo fent perquè, a banda d’això, he descobert que tenir un bloc m’obliga a fixar-me més en els detalls, a intentar mirar les coses de maneres diferents, a reflexionar sobre el que m’envolta i fins i tot a millorar l’escriptura, l’ortografia i el lèxic. També arran del bloc he après llatinismes, però com que és una cosa bastant inútil prefereixo no destacar-la.
  5. De què parlava el teu ‘post’ més popular o comentat? És un localitzador automàtic global de la parella ideal que vaig dissenyar i programar: el parellaperfectometre (http://siknus.com/parellaperfectometre).
  6. Tens cap anècdota curiosa o divertida del teu blog? Sí però no recordo com acaben, que és just el que fa la gràcia: ha-ha-ha.
  7. Nom i cognoms, edat, professió, ciutat de residència i direcció del blog. Isaac Roca Escoda (siknus). 25 anys. Programador. Botarell (Baix Camp). http://siknus.com.

El resultat ja el sabeu.

Comparteix a:

3 respostes a “El qüestionari que vaig omplir per sortir al Diari de Tarragona”

quin poc suc van treure ._.
ara tinc curiositat pels altres que van sortir
a veure si van fer també navalla d’occam

No sabia que havies de fer un qüestionari per sortir, jo em pensava que t’havien descobert… que il·lusa sóc.
Si totes les paraules que surt al breu requadre del diari les han tret directament de les teves respostes… vols dir que es van mirar el bloc?
Ja ho explicaràs perquè no sé per quin sentiment decantar-me: si decepció o indignació. 😉

Chibirrusa, sí, segur que també la van fer. Crec que el formulari va córrer bastant per e-mail i el vàrem rebre molts. 🙂

Barrufa, descobreixe’m és una cosa que només has pogut fer tu i pocs més. Cap privilegi per al primer de torn. Hahahaha (sobrat). 🙂 Crec que sí que se’l van mirar, sinó no haguéssin pogut fer la captura de pantalla. ;). Doncs jo no estic decepcionat ni indignat: estic content que m’hagin escollit a mi i haver sortit. 🙂

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *