Categories
siknus.cat

Nova secció: LèxSik

Com moltíssims de vosaltres ja haureu intuït per la maquetació CSS que ja estava publicada al full d’estils, avui estreno una nova secció del bloc. Es dirà LèxSik, perquè li volia dir Sikccionari però dubtava massa entre si deixar les dues ces o treure’n una. El nom complet per la categoria queda doncs “LèxSik, sikkccionari de motz”, i perquè s’entengui l’estreno amb els significats de les paraules que conformen el nom:

lèxSik
[del cat. lèxic i Siknus] m Conjunt dels mots personals d’en Siknus.
sikkccionari
  1. [del cat. Siknus i diccionari] m Recopilació del lèxSik, acompanyat d’una explicació, definició o equivalència en català.
  2. [del cat. Siknus i visionari] m Persona que em veu per tot arreu. Aquell internauta té criteri, és un sikkccionari excels.
motz
  1. [del cat. mot] m Més d’un mot mal escrit.
  2. [del cat. contracció de mots i la lletra z] m Conjunt de paraules acabades en zeta. Les adolescents als seus fotologs enlloc de paraules sovint utilitzen motz.
Comparteix a:

5 respostes a “Nova secció: LèxSik”

Entrada 2 del Sikkccionari: persona que ET veu per tot arreu(?)
… exemple: Aquell internauta té criteri, és un sikkccionari excels.

No ho trobes massa egòlatra?
…deunidó 🙂

Chibi hahahaha, com és que dius això? És frase de gent >30, no? XD Tu ho faràs mai? 😛

Barrufa, sí, bé… ehem… sí… (m’espolso les espatlles)… no ben bé… diguem que la crítica que em fas és el premi per haver sabut el significat d’excels. XD Més o menys com fas amb egòlatra tu. ;P

Jesús M. Tibau, seh, ja tinc dues paraules pensades per quan no sàpiga què publicar. 🙂 Gràcies per la foto i per avisar-me!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *