Categories
Diari de bord Projectes

Menys d’una setmana per a les Jornades de la Catosfera: comença el seguiment en directe

Com molts ja sabeu, enguany, a Granollers, es realitza la primera de les —esperem que moltes— Jornades de la Catosfera. De la mà de l’Ajuntament i amb la petició expressa de l’alcalde Josep Mayoral, en Marc Vidal ha organitzat els actes que les conformaran.

Hi haurà taules rodones, tallers i conferències sobre tot de temes relacionats amb el fenomen bloc a Catalunya i a l’estranger, blocs i política, blocs i mitjans de comunicació, blocs i literatura…

En el moment d’escriure això ja n’hi ha (sic) 600 sol·licituds, més del triple de l’aforament del recinte, i, per tant, de les que es podran acceptar.

L’utopiq i jo vam decidir assistir-hi fa temps i per sort vam sol·licitar-ho amb suficient antelació. Hem demanat vacances i anirem a tots els actes que es realitzin. I com que tanta gent s’ha quedat fora, aprofitarem que serem allí (i que —com a mínim— prendrem un portàtil amb wifi) i us informarem puntualment de tot el que passi per Granollers durant els dies més friquis de la blocosfera catalana.

Per fer-ho, hem obert un compte al twitter (http://twitter.com/catosfera) on —mà a mà, ell i jo— us anirem explicant els esdeveniments més subtils de la blococosa nostra. Ho farem de manera més franca i clara que puguem (la que l’enrevessada mentalitat blocaire ens permeti, vaja). En directe. Minut a minut. Serà divertit. Sinó pararem. Escampeu la veu; si pot ser rollo viral, que mola més. Gràcies! 🙂

Comparteix a:

2 respostes a “Menys d’una setmana per a les Jornades de la Catosfera: comença el seguiment en directe”

francesc, gràcies per comentar! 🙂 Molt bones les fotos del flickr. El teu bloc no el coneixia. Que estàs al Facebook? Hi ha un grup de gent que hi anirem…

Ens hi veiem! 🙂

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *