Categories
Diari personal

Ja he encarregat el cotxe nou

És un MF31 amb 0403 i 02RG de color exterior 0A25 i interior amb APE1, tinguent en compte que 03AB i 0381. De sèrie porta 0214, 0441 (que no sé exactament qué és), 0520 i 0530. L’he agafat amb el paquet 0871, que inclou la 0736, el 0563, l’0550, el 0493, 0450, 0423, i la 0346. I per si de cas, la 0300.

Per millorar el confort hi he posat el 0249, que t’obliga a agafar també el 0255, el 0313 (que obliga als 0314) perquè normalment aparco en carrers força estrets, el 0521 perquè no és molt car, la 06FC perquè reprodueix arxius mp3 i el 06NE. Ah, també hi anirà el suport per poder connectar-hi l’iPod i fer-lo anar des del 0249 (com la 06FC i el 06NE), però es compra al taller a banda.

També m’he d’assegurar que porti 01CC i 01CD, que són novetats del mes passat sense cost addicional.

Resumint: és el primer cotxe que em compro, el trio -i el pago- tot jo, i serà tot meu! Però no el tindré fins, com a mínim, al novembre! Quines ganes!

Més o menys quedarà així:
Ara si no us agrada ja m’hauria de ser igual…

Comparteix a:

16 respostes a “Ja he encarregat el cotxe nou”

El primer? això vol dir que encara no has experiment el que és fer la primera ratlladeta…
Quan et passi i aquell copet o rascada quedi permanentment marcat per la posteritat -o fins que el planxista ho arregli- ja veuràs que divertit és. Et deixo que llavors pensis en mi, i et caguis en la meva ombra (com m’agradar dar pel sac).

PD: pijo!

Sí sí, que has posat molts numerets i tal, però t’has deixat el més important… quan t’ha costat?? eh?? Tanta pijada no deu ser barata…

El cotxe està guapo, si vols un cotxe petit i elegant, has triat bé (les ratlles no fan elegants, fan neng).

Ayu, a mi també. 🙂

Barrufa, ja estic ansiós, imagina’t! 🙂

utopiq, m’ho prendre com una estrena… serà dur, serà dur. A més al lloc on aparco normalment acostuma a passar que te’l ratllin…. espero superar-ho… 🙂 Nah, no em cagaré amb tu, ja fas bé d’anar-me preparant per quan succeeixi. XDDD Per dramatitzar-ho molt: és com la mort, que més val que no et pilli desprevingut. xDDD Sobre la postdata res a dir. xDDDD El swift me’l vaig mirar però no em va acabar d’agradar: motius puraments estètics. Sobre la postdata 2: gràcies i les que vulguis, que sempre són benvinguts els comentaris!

minyu, sí, al final he apostat per l’elegància del negre. Sempre quedes bé. XD. Sobre les ratlles tenies raó, més val no posar-les…. queden massa juantxis potser. Li dónen massa look calçotets antics. XD. El preu no el diré però és públic. I m’han fet un bon descompte… no em puc queixar. Tampoc val tant tant…

Respon

El negre va molt bé perque quan plou es converteix automaticament en lleopard, amb els seus tons marrons, grisosos i negres tots perfectament combinats. Per no dir de com absorbeix la calor a l’estiu, asseguran-te un confort al seient i al volant inigualable, vaja, el millor color que podies triar XD.
Que no que es conya ruc, està molt bé el trastet, ara a disfrutar-lo tant com puguis, apa ciao!

Hola i gràcies per linkarnos, tens un molt bon bloc, és nota que treballes a Pragma, per cert saluda a la gent del Pragma de la nostra part, amb especial al Arcadi, Joan Rius, Joan Boqué, Teresa, Dodo i els altres.

“naltros” fem al mateix amb el teu bloc i així ens mantenim en contacte

salut i república !!!

sting, kfdp xDDD Gràcies pel comentari!

¿jobo? ;), ja m’han parlat una mica de tu, ja. Però no sé si recordo gaire bé l’àlias. xD. Gràcies pel comentari i per l’enllaç! 🙂

Respon

Et falten els intermitents blancs!! Un fallo.. pero que pots cambiar més endevant! Molt macu!!

Soc andrea de Formulamini 🙂

Ei Andrea, no m’agraden els intermitents blancs, trobo que queda més bé el color taronja contrastat amb el negre… i als llums de darrera tens allí una rodoneta blanca al mig que no hi pinta res! XD Però qui sap, igual me’n canso i canvio el criteri més endavant… mai se sap. XD Gràcies per comentar! 🙂

Respon

Així finalment t’ha arrivat ja el mini? Ja era hora!!

Veig k al final te las pillat negre… weno, és un color k mola molt, això sí, mentalitza’t k l’hauràs de rentar cada 2×3 per a que llueixi com ha de lluïr xD.

Bueno nano, ara a veure quan ens portes a donar un tomb x estrenar-lo xDD.

Jordio, per fi! Sí, negre m’ha molat i no crec que el netegi perquè sóc així. Però en comptades ocasions ho faré, que brillant queda molt elegant. XD

Respon

Quina passada de cotxe! Jo també tenia ganes de tenir un mini… però vermell o blau, però primer hauria de fer un tràmit més important… treure’m el carnet de conduïr! Després ja seria qüestió de saber d’on trec els calers pel cotxe… però bé, temps al temps! 😉

neith, això és que no el necessites! 🙂 Jo sí, que el transport públic dels poblets és escàs. ;). D’on ets? Ens coneixem? La mateixa que al fotolog? Gràcies per comentar!

Shht, Miquel, no? 🙂 Gràcies! He mirat el portafoli, ets bo ets bo. 🙂

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *