Categories
Etcètera

Fins a la soca dels… virus del MSN

Si el Microsoft Networks (MSN) Messenger és una merda, el virus que aquests dies no para de tocar els collons encara més.

Us sonen aquestes frases?

  • oye voy a poner esa foto de nosotros en mi myspace ūüėÄ
  • debes poner esa foto como foto principal en tu myspace o algo
  • oye voy a agregar esa foto a mi blog ya
  • voy a poner esa foto de nosotros en mi blog ya
  • el lol mi hermana quisiera que le enviara este álbum de foto
  • hola esas son las fotos
  • hey i’m going to add this picture of us to my weblog
  • jaja recuerda cuando tuviste el pelo asi
  • lol remember when you used to have your hair like this

Aquí expliquen què passa i aquí com netejar el sistema de forma didàctica. Crec que per descarregar els arxius cal registrar-se.

Actualització: potser aquest altre mètode per desfer-se’n és més fàcil…

PD: Qui tingui un amic fuster, pintor o electricista (per exemple) sabrà que sempre que li demana alguna feineta, l’amic cobra. Els informàtics no arreglen els ordinadors dels seus amics per gust: treure virus és la feina més horrorosa i pesada que hi ha. El que cal fer per no tenir-ne és instal·lar un antivirus i mantenir-lo actualitzat. L’Avira AntiVir®  PersonalEdition Classic (free-av) és gratuït.

PD2: És important que sapigueu que jo, per sort, NO sóc informàtic: sóc dissenyador i programador web. I encara menys un servei tècnic.

PD3: Aviat començarà una massacre de no-admissions sense precedents.

Comparteix a:

4 respostes a “Fins a la soca dels… virus del MSN”

Jo ja dic NO directament… Crec q la frase m√©s odiada per la gent q vivim aix√≤ √©s: “Va, q no et costa res!”, i ja fa temps q me n’he cansat.

La gent no distingeix. Per la gent treballes amb ordinadors, i aix√≤ inclou arreglar-los. √Čs com si par√©ssis un taxi i li deman√©ssis al taxista q t’arregl√©s la “juntaculata”. Encara q els 2 treballin amb cotxes, un taxista no √©s un mec√†nic. Quan comen√ßar√† la gent a entendre q un programador no √©s un t√®cnic?

A m√©s, pq els inform√†tics hem de fer les coses per amor a l’art als coneguts durant el nostre temps lliure? Si jo tinc un conegut paleta i li dic a veure si pot venir un dissabte al mat√≠ a fer-me un porxo pel jard√≠ q em dir√†? O vaig a la botiga d’un amic i no li pago? Obviament la primera vegada acceptar√°n a contracor, per√≤ si ho fas un cop al mes al final se’n cansen. A ells, tampoc els hi costa res!.

Es nota q estic cremat amb el tema xD

Jo crec que els inform√†tics sou una esp√®cie rara… Jo m’en fai un fart d’arreglar bicis, canviar coses o sortir amb gent (i com l taxista, treballo en aix√≤, per√≤ no √©s la meva feina)

Sou un bordes! XD XD

P.D (facil): SiKnUs, Si PoGuEsSiS pAsSaR pEr KsA qUe El TeClAt No Va B…..

minyu, per aix√≤ ton cos√≠ ahir em va obrir el MSN a mi. Les dues darreres vegades que me’l ha obert en 4 mesos ha estat per configurar-li no-s√©-qu√®. Una vegada i prou: acabava de llegir el teu comentari i no va colar. xD

wins, t’agrada arreglar bicis? En cas afirmatiu ho comprenc, en cas negatiu, t’ho demanen unes quantes persones diferents i cada setmana?

Rei Nicotxan, els formats s√≥n el pitjor… hores de feina… reinstal¬∑lacions… uffff… jo cada vegada dic que “NO” m√©s sovint, ser√† que em torno borde i que no temo als remordiments que puguin sorgir… xD Per cert, mira el seework… √©s urgent.

Gràcies per comentar, i comenteu també al post que penjaré ara! (el de les excuses FINR)

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *