Categories
Diari de bord

Tinc invitacions per Joost. En vols?

Hello Isaac,

We hope you’re enjoying your Joost experience.

We’d like to share some good news and celebrate the launch of the new Joost beta – Now For Friends. This means you can now invite as many friends as you want to try out Joost.

Ja ho saps doncs, si vols una invitació per Joost -el nou sistema de tele a través d’internet dels creadors de l’skype-, només cal que me la demanis. Afegint un comentari amb el teu e-mail aquí a sota ja faré bo. (l’email no es publica).

Comparteix a:

13 respostes a “Tinc invitacions per Joost. En vols?”

Epa! A mi també m’han enviat el correu aquest! Copiar-lo i pegar-lo és molt fàcil! Mulla’t un poc i digues a veure que et pareix aquest sistema! Jo el veig molt “guay” i tot lo que tu vulgues però a l’hora de la veritat no val res, observa els canals… (i no perquè estiguen tots en anglès si no perquè realment no valen un pet! que posen? tios patinant, i videoclips de música indie…). Pense que açò canviarà un poc, l’última noticia que he rebut sobre el Joost és que la Warner Bros. També s’ha aliat amb ells… Va mulla’t! 😛

Si pretenen que la gent pugui compartir canals fent-ne de propis triomfarà. I es menjarà tots els P2PTV que ja hi ha.

Si no és així encara falten molts anys perquè sigui una alternativa real a la TV. Però molts.

De moment només hi ha canals “de prova”. Que signin acords amb emissores de TV és un bon senyal… però torno al mateix: trobo que tractant-se d’un servei a internet els usuaris hi tenen molt a dir, i si no poden compartir les seves -robades- senyals de TV… no aportarà res de nou.

L’altre invent, l’skype, realment sí que oferia un servei nou i diferent… espero que sàpiguen fer el mateix amb el Joost.

El que no es pot negar és que està molt ben pensat, dissenyat i programat. Has vist la integració del Google Mail?

Respon

Holaaa,

M’agradaria poder accedir a joost ja l’he descarregat pero necessito un pasword, diuen que esta molt bè!!! gràcies!!!

Me gustaría ser invitado para que me envien la beta de joost. He probado Zattoo y realmente va muy bien, pero hay pocos canales en castellano y ninguno en catalán. Muchas gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *