Categories
Lifehacking

L’Internet Explorer és una merda. Passa’t al Firefox ja!

I per això fa molt de temps que faig servir el Mozilla Firefox. Bé, per això i per moltes més coses com que:

El Firefox l’utilitzen un 32,9% de navegants (els més experts i educats), i des que va sortir la primera versió, la xifra sempre ha anat en augment (encara que -lamentablement- de forma massa lenta). L’Internet Explorer té la majoria del mercat (perquè el porta el Windows), però cada vegada -sàviament- l’utilitzen menys persones. Ningú que domini el tema us recomanarà l’Internet Explorer, i la gran majoria us recomanaran el Firefox.

O sigui que descarregueu-vos el millor navegador que existeix i esborreu la icona de l’Internet Explorer per sempre més (perquè no es pot desinstalar).

Val la pena dedicar-se una estoneta a fer el canvi. Just després d’instalar el Firefox ja us demanarà si voleu importar les adreces “Preferides” de l’Internet Explorer.

Per si no n’heu tingut prou, aquí teniu alguns motius més per passar-se al Firefox:

El seu logo:

Ai no, que és aquest:

Però no tant sexy ni vergonyós:

Ara sí.

Per cert, els extraterrestres també l’utilitzen, que és una garantia:

I si aquesta rossa el sap utilitzar, segur que tu també pots:

Va, tingueu cor i no deixeu que la guineueta plori.

Comparteix a:

7 respostes a “L’Internet Explorer és una merda. Passa’t al Firefox ja!”

Perquè hauria de fotre pena el millor navegador del mercat? Veig que hi ha un 32% d’usuaris, jo quan me’l vaig posar no hi havia ni la mitat de la mitat! Poc a poc!

Estic molt d´acord, l´Explorer és una merda! Sembla com si hi tingueren contractats “pirates” i “cucs” per que hi tafanegen i foten els usuaris (?), i a més a més, no ens tenen cap respecte als catalanoparlants.

Mitsu, cada vegada ja no cal fer més pena. Cada vegada em sorprenc més que la gent se’l instal·li. No està perdut. 🙂

Òscar, a poc a poc, sense pausa i sense pressa, d’una manera inevitable… el que està bé i és bo és el que s’acaba imposant…

albert quan descobreixis els grans avantatges que són els petits plugins, no et voldràs canviar per res. 🙂

josep m. davant l’evidència de la pèrdua de mercat de M$, s’ha hagut d’abaixar els pantalons. L’IE8 sortirà –teòricament, encara no se sap– totalment compatible amb els estàndards. Ara que si no surt ni en Català ni amb els mateixos plugins que el FF… 😉

Respon

firefox és tant merda com l’Explorer amb les putes caigudes que te i les maleides actualitzacions que arriben a tothora i et tanquen totes les pestanyes per la puta cara i despres no te les recuperen. Passeu-vos a Chrome

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *