Categories
Diari personal

Sant Jordi 2008, roses, llibres i Bratislava

23 d’abril de 2008. Sant Jordi. Metàfores a banda, dia de marxar volant de Catalunya. Vaig de viatge a Bratislava (4 dies) i Viena (1 dia). Dilluns, quan les parades estiguin desmuntades i els carrers buits, les roses pansides i els llibres a l’estanteria ja amb una mica de pols acumulada, ja seré de nou aquí.

Per als mascles us deixo el llibre que volgueu escullir d’aquí (és una pàgina on la gent que escriu penja llibres gratuïtament, i la gent que els vol llegir se’ls descarrega). Per a les femelles us deixo una rosa —sobretot per a les homo sapiens sapiens que no em deixen indiferent i que ja sabran qui són— i per a tota l’espècie al complet, un seguit de paraules clau per entendre la festa:

Sant Jordi: com Sant Joan però sense fill bastard. El coneixereu perquè lliga exterminant exemplars únics d’espècies encara desconegudes.

Escriptor: persona que escriu textos que algú creu que la gent vol comprar.

Escriptor mediàtic: escriptor que teòricament escriu textos que després la gent compra sense voler.

Drac: ésser viu que quan s’enfada treu foc pels queixals.

Princesa: ésser viu que quan maten dracs treu foc pel…

Comparteix a:

5 respostes a “Sant Jordi 2008, roses, llibres i Bratislava”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *