Categories
OK

jair domínguez (sic), guionista fill de puta i brillant

Fa un temps que segueixo el bloc de l’autobatejat guionista brillant Jair Domínguez, i cada vegada tinc més ànsies que actualitzi amb nous posts. Encara que ell ho hagués escrit més així: fa un temps que segueixo un bloc que cada vegada m’enganxa més: el del cabró jair domínguez fill de puta -tot minúscules i acabat en insult. És un guionista d’El Terrat, de Polònia o Minoria Absoluta (no ho sé exactament), però sens dubte el seu bloc és el millor d’un guionista català a la xarxa (en coneixeu cap més?).

Faig l’apunt avui perquè he vist que ha publicat un llibre (recull de contes) a la xarxa, molt del seu estil (es titula jesucrist era marica i altres contes), i que si us enganxa segur que no podreu parar de llegir. I si no us enganxa, segurament sí.

Actualització 28/1/10: corren rumors que s’ha cansat del bloc i ara tomba pel Twitter sota l’àlies de vedellconsagrat.

Comparteix a:

11 respostes a “jair domínguez (sic), guionista fill de puta i brillant”

De res mai9, per això estem. Ja vaig entrant de tant en tant al nunca nueve per veure què tal va amb la nova grabadora. 😉

Té la mà Maria, fa temps que el segueixo, ric bastant. Amb el llibre s’ha superat. 🙂

Respon

És bo, és bo. Però he vist millors posts que els que darrerament està publicant… Des que parla a la ràdio els divendres no és el mateix. Aiaaiaiai

Respon

Bo aquest fake? Si els seus comentaris us semblen correctes es que potser no estem massa centrats, si us plau, feu el favor de llegir amb deteniment alguns dels seus comentaris en el seu Blog, per ser original i tenir enginy no cal dir les coses que diu quasi ronden el mal gust.

Ei, jo sóc lector del Blog, bé, ho era, ja que no sé ben bé perquè però ara no i puc accedir, realment una putada!!, era una dosi de bogeria molt preuada per mi!!! Algú em sabria dir com ho puc fer per tornar-hi a accedir?, em sembla que nessecito que m´hi convidin o quelcom per l’estil. Doncs això…. per pietat!!!

Jo vaig poder llegir l’ultima entrada al seu blog.
Deia que estava fart de que la gent nomes parles i no pases a l’accio devant del panorama que tenim als nostres dies.

Va donar a entendre que no volia seguir escribint al blog,sembla que va tenir una crisi d’identitat, o va veure que no nomes d’odi es pot viure, o el que sigui que li pases pel cap.

El cas es que pocs dies despres d’aquesta entrada va tallar l’acces lliure al blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *