Categories
siknus.cat

"Fa molt de temps que no actualitzes el bloc"

Si, com jo, no teniu temps, passeu directament al tercer paràgraf (el que comença amb "No tinc temps").

Fa molt de temps que no actualitzo el bloc: ja ho sé. Molt més del que m’agradaria, perquè m’agrada actualitzar. De fet m’encanta. Sobretot pel plaer de descobrir, a través dels comentaris, diferents punts de vista sobre el que em trenco el cap a cada moment (que varia bastant aleatòriament). I no ho faig perquè no tinc temps, ni de postejar ni d’anar-me’n per les rames com he fet fins al final d’aquest paràgraf.

No tinc temps. Vull fer mil coses (o més) i no trobo ni una estoneta. M’estic traslladant de casa a estones, i estic fent una pagineta de cara a la loteria de nadal amb uns bons companys de feina i també a estones. I tot és urgent. Escriure al bloc porta temps, sobretot temps d’avorriment i de mirar coses i destacar les que trobo millors, interessants o simplement les més curioses. Ara mateix no tinc temps ni de mirar coses ni d’explicar-les.

De totes maneres les subscripcions RSS estan per això: perquè no calgui entrar a mirar si he actualitzat o si no ho he fet. És útil, estalvia temps i evita frustracions innecessàries. Encara no sé com podeu viure (gens exagerat) sense tenir un compte al Google Reader.

Fins la pròxima que espero que sigui aviat. Segurament serà per parlar de la pagineta aquesta de la loteria de nadal i des de la nova residència (anava a dir nova casa però de nova no en té res).

Merda, faig tard.

PD: És molt de temps o molt temps?

Comparteix a:

9 respostes a “"Fa molt de temps que no actualitzes el bloc"”

Que es aixo??? com tu preguntan com s’escriu algo?!?!?! no! el mon s’ha tornat boig! O_o i el p*** espai no em va be cOi >

Amb el temps te n’adones que estar tan pendent del temps és potser desaprofitar el temps… Temps al temps i, el millor, anant fent temps amb el bloc 🙂

al mateix temps, jo diria que “molt de temps” i “molt temps” són correctes les dues… mmmhh.. no n’estic gaire segura per això!

Va molt bé, Té la mà Maria.

Ayu, al final he aconseguit entendre tot el que deies. 😉 És que no ho sé, encara que crec que ja ho he escrit bé amb el de. 🙂

Chibi, amb el signe es talla… Havies escrit algo més? :S

esther, la teoria… la pràctica… ja ho intento… Per cert, a mi la frase de l’Ariel que m’ha molat més és “Sofreixo mobbing polític” I, a més, té raó. 🙂

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *