Categories
Do not post

Canvi de rutina

Post robat plagiat del nou bloc de la Clara, i adaptat sense el seu consentiment.

Era una dona activa i valenta. Sempre es llevava abans, la primera, ben d’hora, per preparar totes les coses que farien que els dies rutlléssin. Cada vegada que el —normalment maleït— despertador sonés, mecànicament treuria les cames del llit, i, de cop, apartaria el llençol i sortiria d’un salt. Seguidament —encara amb els ulls mig clucs i sense gaire equilibri— esquivaria tots els —normalment maleïts— entrebancs que hi hauria pel passadís (joguines i sabates) fins a arribar al lavabo. Allà, abans de recullir-ho tot, es rentaria la cara i s’arreglaria.

Un cop hagués acabat, aniria a la cuina per fer l’esmorzar dels seus tres fills; la dimonieta Carla, de 5 anys; el Pau, de 8; i l’Anna, de 10. Després, amb el temps just, aniria a despertar-los. Els portaria cap a l’escola i se n’aniria cap a l’estació.

Cada dia la mateixa rutina: un cop a l’estació s’adonaria que el seu tren, com de costum, aniria amb retard (o, directament, no aniria). Tot i així, potser podria arribar a la feina menys d’una hora tard. I —després de tants dies de retard— amb sort no l’acomiadarien.

Però avui ja es pot quedar al llit.

Post actualitzat i reeditat el 24/10/2007.

Comparteix a:

12 respostes a “Canvi de rutina”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *