Categories
Etcètera

Avui he buscat burilles

…al diccionari. I m’he trobat amb això:

2 pop Boleta de taps de nas feta amb els dits. És un porc: es menja les burilles.

Sempre havia pensat que tot moc que sortia pel nas ajudat amb els dits ja mereixia aquesta denominació. M’ha agradat descobrir que la designació burilla requereix tot el procés digital posterior. No puc dir el mateix de l’exemple, massa punitiu pel meu gust. Per cert, quina bonica locució tap de nas. Perquè no han utilitzat un simple moc?

Comparteix a:

5 respostes a “Avui he buscat burilles”

i pq és un porc? hi ha gent que les enganxa sota la cadira, llavors tu agafes la cadira i …aaahhh!! aquets que són? uns fills de p.? si tels menjes tanques un cercle. És desagradable de veure però prefereixo que se’ls mengin.

He estat investigant, i no sé perquè a la substància que surt del nas li diuen TAPS DE NAS i a altres substàncies que s’acumulen a altres forats del cos humà no li diuen “taps de”. Així que ja veus, una investigació que ha estat un fracàs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *