Categories
Diari personal OK

Seguint la pista d’amics i coneguts amb Twitter

Tens gaires amics o coneguts d’aquells que per falta de temps o d’una excusa no trobes mai el moment de posar-t’hi en contacte?

twitter.com és una excitosa pàgina -o, més ben dit, un servei- de recent creació que permet, sota subscripció gratuïta, publicar petits missatges de text (fins a 140 caràcters) sobre el que estàs fent en aquell moment, i crear-te una llista d’usuaris els missatges dels quals t’interessa seguir.

Té un funcionament molt senzill. A part de publicar els missatges des de la web també es pot fer des d’un client jabber (Google Talk, per exemple), des del mòbil, o, com que ofereix una API, des d’alguna de les moltes aplicacions que qualsevol programador hagi pogut desenvolupar.

També ofereix fils de subscripció (feeds) per seguir els missatges del teu grup de contactes de forma fàcil i ràpida.

El meu twitter és http://twitter.com/siknus. Estem en contacte?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.