Categories
Diari personal OK

Jorge Drexler a Reus

Fa temps que no tinc temps d’escriure res aquí. Però tot i que no és la primera vegada que Jorge Drexler apareix en aquest bloc, trobo que parlar bé del Drexler és una bona excusa per trencar la tendència.

Avui al baixar a esmorzar he trobat el "Diari REUS DE TARRAGONA" (sic) a sobre la taula (mai hi és), l’he fullejat (mai el fullejo) i he llegit (mai el llegeixo) que el premi de millor àlbum als "Premios de la Música" ha anat a parar a Jorge Drexler.

Aprofitant que aquesta nit actua al Teatre Bartrina de Reus, al diari també l’hi han fet una entrevista. I entre altres coses hi diu que el nou disc (per al que ha estat premiat) inclou una versió de High and Dry, de Radiohead. I aquesta cançó, conjuntament amb la seva Todo se transforma, són dues de les poques cançons que s’han recomanat en aquest bloc. Ho he trobat curiós.

Si voleu veure’l actua aquesta nit al Bartrina a les 21.30h.

Comparteix a:

Una resposta a “Jorge Drexler a Reus”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *