Categories
Etcètera

El millor error que et pot passar amb el Windows…

…és quan passa això:

Espero que el Vista també ho tingui, sinó em passaré al Linux definitivament.

Comparteix a:

15 respostes a “El millor error que et pot passar amb el Windows…”

Cert! Jo no parlaria d’error, jo parlaria de funcionalitat extra. Són aquella mena d’Easter Eggs que els programadors col·loquen als programes.
Vista ho ha de portar, si no, seria un pas enrere.

Ayu, el Mac OS no ho fa? Quina caca… 😛

minyu xDDDDDD seh, segur k has jugat a omplir tota la pantalla del mateix color (el del marge de la finestra). Reconeixe-ho! (Tampoc hi ha gaire cosa més a fer mentre esperes…). I quan ho has aconseguit amb tot l’amor i dedicació del món va i el windows t’ho esborra. És la putada del software privatiu, amb un sistema lliure pots fer que els bons errors durin sempre.

Albert XDDDDDDDD. Ara seriosament: tens tota la raó.

Utopiq, no és el mateix, aquest és interactiu. Amb el gran gran solitari només pots veure com reboten les cartes, i fent no-sé-què para de cop i s’esborra tot. Té molt més baixa jugabilitat. XD

Ayu, jo em penso que no n’he acabat mai cap. Però tampoc ho he intentat. Hi havies caigut, no? (amb lo que et diu el mai9)

Òscar és una llàstima. Potser hauries de considerar canviar-te d’ordinador. A casa de Botarell m’ho fa i aquí a Barcelona no. Per sort ja queda poc per acabar la setmana i tornar al poble. Que sí, vale, exagero.

Respon

M’encanta!!!!! L’altre dia va ser el primer cop que m’havia passat mai i vaig estar una bona estona jugant amb l’error fins que s’en va anar sol :'( Mira que potser m’hi vaig estar 5 -10 minuts ben bons!!!

🙂

Algú sap com ho puc tornar a aconseguir? xDDDD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *