Categories
Projectes

no.recordo.com.es

Ahir a la nit m’avorria. S’ha de dir que bastant. I perquè no us oblideu ni de siknus.com ni de cap altra pàgina que us interessi, vaig fer aquesta web:

no.recordo.com.es

Espero que us agradi i sobretot que us sigui útil. 😉

Comparteix a:

11 respostes a “no.recordo.com.es”

Quina freakada, mare meva.
Jo quan m’avorreixo surto de festa, llegeixo o cuino però… això és massa. Ara entenc per què no connectem 😛

Quines coses més originals que fas quan t’avorreixes, Mitall. No fós cas que et diguessin friqui. Ara entenc per què no connectem.

Respon

Estàs sonat! Mira que feia temps que no passava per aqui…Però cada dia vas a pitjor…Recupera’t xDDDDDDDDDDDDDDD
Petons 😉 😛

Que va mai9, ho vaig fer perquè m’avorria. On ho has vist que google pagui, que potser m’interessa. Encara que no crec que em sortís gaire a compte. 😉

He visitat el teu bloc i m’ha semblat prou interessant, i t’he afegit al lector amb tag de bitàcola geek, espero que no t’importi.

Ah, i també t’he robat uns quants fils dels que tens públics al bloglines, el de Quote of the day i algun més. 😛

Respon

jo sé que google paga a mozilla per les cerques que li envia des del firefox, i si potser això és un acord puntual, però el que pots fer segur és posar adsense a la pàgina, així com a mínim et pagarà el domini.

encantat que em robis coses que llegeixo i que em posis tags. 😛

A part que no crec que em sortís gaire a compte afegir publicitat, embrutaria la pàgina i seria il·legal. Perquè si hi ha afany de lucre m’hauria de donar d’alta d’autònoms, afegir el nif i les dades fiscals a la pàgina home… i no és el cas.

Ens llegim! 🙂

Respon

Sí, sent escrupulosos és una activitat comercial, i s’ha de declarar a hisenda com a tal… A part que algú ha de “treballar” per tant hi ha una seguretat social pel mig que també s’enduu la seva part d’impostos…

A la famosa (i controvertida) LSSI ho diu ben clar (crec que al preàmbul): si hi ha publicitat, ja es considera activitat comercial i per tant t’has d’atendre a la llei, que entre moltes altres coses implica posar-hi un NIF…

I és molt fàcil que controlin si un NIF és d’una empresa / autònom o no.

De totes maneres, si els ingressos no són gaire substanciosos (normalment és un llindar de 3.000?), hisenda no ho monitoritza… Però que no et diguin res no vol dir que sigui legal…

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *