Categories
OK Vigilant el camp de sègol

Posem límits a la manipulació genètica, l’eutanàsia o la guerra química?

Una dona d’Alacant que tenia esclerosi múltiple i va decidir acabar amb la seva vida amb l’ajut dels seus d’amics. Una altra de Cadis que ha tingut bessons a l’edat de 67 anys. Un sol grapat de bactèries que pot destruïr tota l’espècie humana…

Entrevista de Xavier Bosch al Pare Francesc Abel, ginecòleg, i llicenciat en Medicina, Filosofia i Teologia. Una de les màximes autoritats en bioètica de tot Europa.

Escoltant l’entrevista m’ha agradat descobrir la bioètica i també saber que a l’església encara hi ha qui toca de peus a terra. Insisteixo: realment l’entrevista és molt interessant i toca forces temes, des del paper de l’església catòlica avui dia fins a la guerra química. Val la pena dedicar-li els 31 minuts que dura. Aquí la teniu:

Entrevista Francesc Abel

Emès a Rac1 el 22/01/07 a partir de les 11:00.
Extret del Podcast d’El Món a Rac1.
No sigueu imbècils i escolteu-la, collons.

Comparteix a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *