Categories
OK

Austin Powers 2, millor en VO?

Una directora de doblatge deia l’altre dia per la ràdio que si una pel·lícula és bona, amb el doblatge sempre empitjora, però que si és dolenta, fins i tot pot millorar-la. Austin Powers 2 és una pel·lícula d’humor que a qui li fa gràcia n’hi fa molta, i a qui no n’hi fa, no n’hi fa gens. Sigui bona o no, i faci riure o no, el doblatge en castellà que va fer gairebé íntegrament Florentino Fernández a la segona entrega de la trilogia és una obra mestra. I segur que la millora.

Dr Maligno: “Sí, claaaaaro”

Dr Maligno: “Miniyo, ¿tienes minihambre?”

Dr Maligno – “Ailofiu

Dr Maligno – “Miniyo, si te pasara algo…

Dr Maligno – “Achitonarse

Gordo Cabrón – Presentació

Gordo Cabrón – “Como porque soy infeliz

Gordo Cabrón – “Yo soy sexy a rabiar

Austin Powers jugant amb la màquina del temps

Comparteix a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *