Categories
Diari personal Fotos

Saló del Manga 2006

Sóc dels que va anar al Saló del Manga (i de les cues, i del friquisme, i de l’acne…) al dissabte 28 i no va poder entrar. Després de fer una bona estona de cua les entrades es van acabar. Tot i així vaig fer algunes fotos. Aquest és el meu resum fotogràfic del saló:

El saló de les cues…

…del friquisme…

i les converse.

L’enveja de tots.

L’endemà la cua era igual de llarga, o més, però com que ens hi vam posar abans aquest cop vam poder entrar.

Les cues de la dreta i de l’esquerra de la foto són la mateixa
(Sí, donava tota la volta a La Farga)

Per dins també hi havia curiositats:

Home obès que mirava a tothom tota l’estona com si esperés a algú.


Motivació. Humana, friqui o extraterrestre; però motivació.
(Aquests tres ens anaven ballant tota l’estona i portaven cascabells a dins la disfressa)


L’escena més repetida: les fotos a les disfresses i amb les disfresses.Cartells (casi) democràtics plens d’enllaços a pàgines web.
[Podeu accedir als cartells en alta resolució fent clic aquí o aquí]


Cap a casa i fins l’any que ve
(la de l’esquerra també és noia)

Per cert,  els guanyadors (ja tradicionals) del concurs de disfresses en grup van tornar a ser els de l’associació Freak&do, de Reus. Felicitats! Són aquests:

Vídeo de la representació de Final Fantasy X by Freak&do


La part que intenta estar seriosa de la noia de la foto de dalt és la Lulu, un personatge de Final Fantasy X. La part que riu és l’Ayu, que la conec des de fa temps. Potser el nick us sona perquè acostuma a visitar aquesta pàgina. 😉 Ens vam trobar per sorpresa i ens va fer il·lusió veure’ns, però clar, no es podia notar, que la Lulu és borde, i els de Freak&Do quan fan una cosa la fan bé.

Comparteix a:

6 respostes a “Saló del Manga 2006”

Jo hi vaig anar divendres a la tarda i apart de la calor, que dissabte i diumenge deuria ser mortal… hi había força gent disfreçada o vestida de gótica i molava, apart de la música en directe, exposicions, i demés coses interessants.

El que em va fer flipar… per que no estava gaire atapeit…
va ser a la segona planta, una sala dedicada a jocs d’una maquina ( no recordo com es diu) que estava petada i feia una pesturria, no hi había cap ventilació, era ofegant, si, em va flipar que gent grandeta, estigui enclaustrada per jugar a les maquinetes :))) em vaig amrejar d ela calor i varem fotre el camp.

Dubto que tant plé de gent es pogues veure quelcom, sincerament.

Petons :))

El primer cop que hi vaig anar va ser el 2001, i no hi havia les cues que es monten ara. Si no canvien d’ubicació dubto que hi vagi més, per patir aquestes cues no val la pena. Podrien anar pensant en un Sant Jordi enlloc de la Farga.

Sinó recordo malament va anar-hi junts aquest 2001, la vam liar una mica 🙂 No m’equivoco, oi?

Per fi!!!!!!! he pogut entrar!! no recordava la contrassenya… i no sabia que es podia crear una de nova…. U_u Doncs aquest any no hi vaig anar .UU. però l’any passat vaig participar emb el grup guanyador xD, aquest any no ha pogut ser… the life, is hard…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *