Categories
siknus.cat

siknus.com o sikn.us ?

Què us agrada més?

sikn.us
o siknus.com?

http://bloc.del.sikn.us potser?

www.siknus.com/?p=25-09-06-el-gran-lebowski
o
sikn.us/?p=25-09-06-el-gran-lebowski
?

Opineu!

Comparteix a:

24 respostes a “siknus.com o sikn.us ?”

Encara que el .com és el més habitual, a mí m’agrada sikn.us, visualment i perquè és més curt, encara que que costa més de pronunciar… no et lliuraràs de deletrejar-ho!

Pels que no ho sabem… ens expliques d’un surt el nom?

agh, “siknus” ja costa de deletrejar-ho, ara m’estalviaré lo fàcil, que és el .com 🙂

El meu primer nick era Cygnus X-1, que és una estrella (i el primer exemple conegut de forat negre). Està a la constel·lació Cygnus (cigne, en català).

Vaig resumir el nick Cygnus X1 a Cygnus, i més tard (fa uns quants anys ja) un que portava de nick BonDia va entrar al xat (a l’IRC, ni tant sols existia el MSN) i em va dir siknus (rollo la transcripció fonètica al català de Cygnus) i em va agradar. A part que d’aquesta manera ja era un nick més únic i personal. Així si busques siknus al google tots els resultats són coses meves.

Respon

Veig, d’entrada, que no jugues amb foc; si planteges utilitzar el domini és perquè ja el tens, ben fet 😛

Respecte la decisió, no et donaré la meva opinió, que ho facin els que en saben:

1. El senyor Google et diu que si fas servir sikn.us et pendrà PageRank perquè siknus.com fa més temps que el coneix i es cauen bé (tot i que això probablement es pot solucionar si et decideixes exclusivament per un dels dos dominis).

2. Uns senyors que sembla que en saben d’això de disseny, diuen que no els agraden els punts pel mig ( apartat “Odd names and misplaced dots“)

PD: en la repassada de nicks te n’has saltat alguns entre ells, Pressec 😉

Mmm… sikn.us és modern, trencador i de guais. Però no seria millor siknus.cat? 🙂 I ho vaig difícil de pronunciar si ho has de dir a molta gent (tots els teus contactes presents i futurs, ja se sap). Encara que potser necessites un canvi d’identitat? Això ja justificaria tot.

Siknus.com és mil vegades més fàcil de recordar i de dir que SIKN.US … intenta dir a algú eiii entra a SIKN.US … és totalment impronunciable XD

Siknus.com o mort !

Perdoneu per haver “sudat” del bloc tot aquest temps. He estat malalt, gairebé tota la setmana sense moure’m del llit. Avui per fi ja em trobo millor.

La cosa està molt ajustada. I jo tampoc em decideixo. De moment deixaré siknus.com. Tot i que sikn.us també funciona, i siknus.com també funcionaria, és només qüestió d’imatge, del “nom” de la web.

Utopiq, lo del google ja ho contemplava, de fet quan ho vaig veure al teu bloc ja ho vaig utilitzar per altres redireccions que tenia. 🙂 Gràcies!

I per cert, que cabrons amb el tema pressec. De nicks també he fet servir Sputnik, haLo, sygn… però es veu que aquests no cal recordar-los. XDD

Mitall, els .cat són massa cars. Valen 7 vegades més… i ja tinc icon.cat, que és més que suficient. Abans que comprar-me siknus.cat em compraria iroca.cat o isaacroca.cat. M’agraden més. 🙂

Guillem, com que és un tema reiteratiu faig una comparativa dels dos processos comunicatius amb cadascun dels dominis (xDD).

sikn.us
=====
SiKNUS: Tinc un magnífic bloc.
PersonaX: Quina url?
SiKNUS: SiKNUS
PersonaX: Com?
SiKNUS: El meu nick, s’escriu essa i ka ena u essa. Amb un punt entre la ena i la u.

sikn.us (si l’interlocutor sap anglès)
=========================
SiKNUS: Tinc un magnífic bloc.
PersonaX: Quina url?
SiKNUS: sikn, com skin (pell en anglès) intercanviant la k i la i, punt us.

siknus.com
========
SiKNUS: Tinc un magnífic bloc.
PersonaX: Quina url?
SiKNUS: siknus.com
PersonaX: Com?
SiKNUS: El meu nick, s’escriu essa i ka ena u essa, punt com.

Siknus gairebé sempre s’ha de deletrejar, és putada, estic per fer-me un redireccionador rotllo bloc.icon.cat (i blog.icon.cat també, ja se sap).

Respon

Repeteixo: sigui l’interlocutor deficient profund o no, segueix sent infinitament més “pronunciable” “SIKNUS” que “SIKN.US”, més que res per la pausa que has de fotre a SIKN.US per dir el “punt” al mig (fonèticament SICN(PUNT)US, que queda francament horrorós just abans del punt -intentant pronunciar el so KN). En canvi SIKNUS és molt més fàcil de pronunciar, encara que el deficient de torn no ho hagi sentit mai.

He dit.

Guillem, perquè tu ho voldries dir tal qual. Jo diria “la meva web és siknus“, sense pauses i sense punts. Lògicament, després de l’estupor de l’interlocutor, el següent pas seria matitzar: “Amb un punt entre la ena i la u“. Però de moment es queda com està: siknus.com.

Respon

tot es mentida
un cop estava tan tranquil (i avorrit, com sempre) a classe quan passo pagina del llibre de matematiques (heretat de mun germa, com sempre) i quina es la meva sorpresa que em trobo un llistat de possibles nicks del senyor siknus…
no la transciure al complet per respecte a la familia, pero puc assegurar que pressec ja hi era… i ben acompanyat per altres mots destacables com isotop xDD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *