Categories
Diari de bord

Ondho (.com) testeja Google (.com)

Ondho, l’empresa on treballo, ha decidit provar el nou servei Google Mail Hosted. Una URL val més que 1000 paraules: http://correu.ondho.com.

És una solució interessant pel correu electrònic a les empreses: ens oblidem de l’Outlook i dels seus problemes, de comptes de correu contractats externament i de servidors de correu i dels problemes tècnics que suposen aquestes infraestructures. I fins a 25 comptes de correu de 2Gb cadascun són gratuïts.

Simplement configurant el domini els servidors de correu de Google ens el gestionen: només cal canviar els registres MX del DNS, fent que apuntin als mailservers que Google ens subministra al donar-nos d’alta.

I tot a l’estil GMail, és a dir, amb estabilitat, usabilitat, facilitat d’ús, rapidesa i en català. Per descomptat, també amb el xat de GoogleTalk integrat i la possibilitat de redirigir els correus i fins i tot de descarregar-los al nostre programa client de correu (sigui Outlook o no). Més informació sobre el servei aquí.

No se’ns faci estrany doncs trobar a partir d’ara adreces de GMail o de GoogleTalk de qualsevol domini. Ara el meu gtalk i e-mail de la feina és isaac@correu.ondho.com. I em pot agregar qui sigui. Sempre i quan només sigui per motius de feina, esclar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.