Categories
Do not post

Ballet Clàssic

Si l’espai i el temps formen l’univers.

Si nosaltres formem part de l’univers, el nostre cos està en l’espai i la nostra vida en el temps.

Una persona i les seves pròpies capacitats és una persona i la seva vida. La vida entesa com a moviment a la nostra pròpia voluntat. [Llegir Incís I: La mort existeix? (PS I)]. Moviment com la unió de l’espai i el temps. El moviment com a univers. L’univers com a moviment.

La vida, el moviment que ens lliga amb el món. Tot de moviments petits, ínfims, microscòpics o grans.

L’esport és mirar, pensar, reflexionar, aprendre i decidir… per després córrer, caminar, saltar, ballar, moure’s, nedar, escalar, jugar. Pensar i actuar. Fer esport és viure. Viure és un esport [x alguns de risc ;P].

El moviment del món i el teu moviment. El frec de l’aire, del terra, de la suor i del sol. El camí que t’obres en l’infinit. Cada pas que marques. L’aire que inspires. L’aire que expires. Cada suspir.

Moviments estudiats, marcats, apresos, reproduïts, sincronitzats. La dificultat de moure’s per una trajectoria ideal en un món real. La felicitat d’aconseguir-ho amb un marge d’error gran, després mitjà, després petit, després ínfim, després la sensació i l’emoció de la perfecció dins nostre, en l’espai, en el temps i en l’univers.


[Aquest post s’ha pogut realitzar només gràcies a la inestimable col·laboració de l’Ayuka per fer la foto i enviar-me-la i de la Marta per posar-li el peu davant la càmera]


Comparteix a:

7 respostes a “Ballet Clàssic”

ola em dic gemma i tenc 13 anys i vaig a ballet, no es per tirar-me flors però soc una de les més bones del grup … petons xxx

PD: joan t’estimo… no pudia deixar un comentari sense dir-ho!!

gemma

ola!!
em dic Marta, tinc 16 anys y el ballet clàssic és el mes important permi, fa anys que ballu, peropercerts problemes no m’hi puc dedicar. Només vull dir-vos que si jo pogués lluitaria fins aconseguir-ho, però no puc. Encara que, donar clases i veure nenes petites com progressen… es fascinant!

petons

per cert, tornu a ser jo. Aquest peu sembla elmeu,perque un cop unaamiga em va fer una fotu totalment igual
xD

Hola anònima #3 i #4. El peu que surt a la foto també és d’una que es diu Marta. 🙂 Ànims amb les classes i gràcies per comentar!

Respon

ola!!!! tinc 12 añs!!
a mi m’agrada molt el ballet classic!!
jo, el practico!! i es el que mes m’agrada i dono gracies a la meva profesora que m’ha ajudat a conseguirlo!!

gracies a tots els qui m’han ajudat!!!!!!!
🙂
🙂
i anims a tots.

Hola nerea!

Me’n alegro que t’agradi. A molta gent que estimo també li agrada. Jo no hi entenc gaire, tot el que sé és a través d’elles.

Ànims i a disfrutar-lo!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *