Categories
Dewebloping

WORdER, cercador de paraules

Només ressuscito perquè ha nascut un cercador de paraules pels jocs tipus Scrabble que estan tant de moda darrerament (Apalabrados, Words With Friends…). En català no n’hi havia cap. I ja posats, s’ha fet en diversos idiomes. Espero que us agradi! 🙂

En català:
ca.worder.cat/buscarparaules

En castellà:
es.worder.cat/buscarpalabras

En anglès:
en.worder.cat/wordsfinder

En italià:
it.worder.cat/ricercaparole

En francès:
fr.worder.cat/recherchemots

En alemany:
de.worder.cat/wortsucher

En rus:
ru.worder.cat/slovopoiska

Comparteix a:

12 respostes a “WORdER, cercador de paraules”

Estic utilitzant el teu cercador de paraueles. Crec que has fet una bona eina. Felicitats.
Tinc però un dubte, i es que no se com es pot possar la L geminada (L·L).
Salut!

Hola Adolf!

La pots posar simplement escrivint L·L o bé L.L. I et funcionarà tant al camp de lletres disponibles com al patró. Igual passa amb la NY. I també amb la Q si tens l’opció de tractar-la com a QU.

Gràcies per la felicitació i també per comentar al blog!

Hola Isaac, estic molt content de saber que hi ha algú que hagi tret aquesta ajuda per jugar al apalabrados en catalá, el problema es que no el se fer anar, per exemple si vull buscar una paraula que contingui el mot “fase” com ho tinc que fer, ja que no em surt res.
Salutacions i molta sort.
Carles

Bones Carles,

Tal com hem parlat per e-mail, hi ha algun problema amb la configuració del teu navegador. He sigut incapaç de reproduïr-lo ja que m’ha funcionat a tot arreu correctament…

Un cop ho hagis pogut resoldre, ja sigui amb el mateix navegador o un altre, hauries d’omplir el segon camp, escrivint-hi -fase- (guió fase guió). El guió equival a cap, una o més lletres. El punt equival a una sola lletra.

També podries restringir els resultats depenent de les lletres que tinguéssis disponibles. Això ho faries omplint el primer camp amb les lletres que tens.

Salut!

Enhorabuena por la aplicación web! me parece un trabajo extraordinario y genial! Podrías dedicarnos unas palabras explicativas de cómo está hecha técnicamente? javascript, html, jquery, diccionarios que utilizas…etc? me pareceria interesantísimo para aprender!!! Un saludo!!!

Hola Alberto! Muchas gracias! Pues tu mismo lo has dicho JS (jQuery básicamente), CSS3 (algunos selectores “responsive”), y php y mysql en el lado del servidor. Los diccionarios he intentado buscar los de código libre más parecidos a los que usa la aplicación Angry Words. En catalán es exactamente el mismo.

m’agradaria obtindre el codi o almenys pretenia modificar-lo per a afegir cercar paraules amb certes lletres fixes. Per exemple, paraules amb les lletres a, b,d,l,e,t però amb s al final es podria escriure abdlets$. amb s al principi ~sabdlet i amb s al mig abdlet_s_. o inclus s en segona posicio i t al final: s2abdletp$

Hola goreto, lamento informar-te que el codi de l’aplicació no és codi lliure. Tot i això, amb l’aplicació pots fer les cerques que comentes, simplement si cerques amb el text “-S” al segon camp (sense les cometes) et sortiran les paraules que acaben en S, o per exemple si fas “-S.” et sortiran totes les paraules que tenen S a la penúltima lletra. I viceversa, és a dir S- o .S- per quan vols la S al principi o a la segona lletra. Salut!

Hola Maricel! Ja ho hem comentat per e-mail, però he estat fent proves amb Windows Phone i m’ha funcionat correctament. Encara tens el problema? Gràcies per utilitzar l’aplicació i salut!

Hola, no sé fer anar la “L-L” geminada. Em surt sempre paraules com si havia posat una doble “LL” o dos “L”. He probat “L.L.”; he probat “L-L”… No em funciona.
Estic aprenent el català i vull millorar!!! Felicitats per la feina: potser un botó “ajuda” per aquestes coses seria benvingut. Gracies

Bon dia Myriam,

En primer lloc, gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres i per la felicitació. Celebrem que l’eina et resulti útil.

Amb el punt baix (.) o el guió (-) no et funcionarà ja que són caràcters que s’utilitzen al patró de paraula, i el sistema es faria un embolic. La ela geminada s’ha d’escriure amb un punt volat.

Hem fet un article sobre com fer-ho. El pots trobar aquí: Com escriure el punt volat?

També hem canviat una mica com funciona el cercador de paraules, ja que fins ara hi havia un conflicte.

Esperem que et segueixi sent d’utilitat en l’aprenentatge de la llengua. Tot i que veiem que la controles prou, aprofundir en una llengua sempre és apassionant.

Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *