Categories
Lifehacking

Mestres xaman africans – Guia fàcil

Probablement us hauran arribat a les mans (o al parabrisa) fulletons informatius de mestres xamans. Darrerament n’hi ha molts i són realment semblants. He fet un review per facilitar-vos la tasca cas que necessiteu contractar els serveis d’un gran medium africà.

Quadre comparatiu SYLA MADIU FAMA
Anunci
(clic per ampliar-lo)
Destaca Todo tipo de problemas, garantia y rapidez Diversos problemas, garantia y rapidez Diversos problemas, garantia y rapidez
Professió Gran medium espiritual mágico Gran medium espiritual mágico Gran medium espiritual mágico
Poders Naturales Naturales Naturales
Experiència 22 años en alta magia africana 20 años en alta magia africana 22 años en alta magia africana
Problemes de salut – Enfermedades crónicas de droga y tabaco
– Impotencia sexual
– Depresión
– Enfermedades crónicas de droga y tabaco
– Impotencia sexual
– Depresión
– Enfermedades crónicas de droga y tabaco
– Impotencia sexual
– Depresión
Problemes d’amor – Matrimonial
– Recuperar pareja
– Atraer a personas queridas
– Vida familiar
– Amor (en general, sense especificar)
– Matrimonial
– Recuperar pareja
– Atraer a personas queridas
– Vida familiar
– Amor (en general, sense especificar)
– Matrimonial
– Recuperar pareja
– Atraer a personas queridas
– Vida familiar
– Amor (en general, sense especificar)
Problemes econòmics – Negocios
– Judiciales
– Manener el puesto trabajo
– Atraer clientes
– Negocios
– Judiciales
– Manener el puesto trabajo
– Atraer clientes
– Negocios
– Judiciales
– Manener el puesto trabajo
– Atraer clientes
Encanteris – Mal de ojo – Mal de ojo – Mal de ojo
Prevenció – Protección – Protección – Protección
Altres – Suerte
– Quitar hechizos
– Suerte
– Quitar hechizos
– Suerte
– Quitar hechizos
Garantia resultats 100% 100% 100%
Termini 3 a 8 dies 3 a 7 dies 3 a 9 dies
Horari 8 a 22 h 8 a 22 h 9 a 22 h

Conclusions

És una elecció molt difícil doncs tots tres són grans mediums espirituals màgics que ens ofereixen una garantia del 100%. Tot i que, si bé en un ordre diferent, tots ens solucionen els mateixos problemes, sí que hi ha algunes petites diferències que ens poden ajudar a fer decantar la balança.

Podríem eliminar d’entrada el profesor FAMA: té més anys d’experiència que en MADIU però ens ofereix solucionar els problemes en un dilatat termini màxim (9 dies). Tot i la menor experiència, MADIU ens ho soluciona en només 7 i SYLA ho fa en 8. Aquí cal afegir-hi la flexibilitat horària: mentre que els altres a les 8 ja es troben al peu del canó, FAMA no és tant matiner i fins les 9 no ens podrà atendre.

Entre SYLA i MADIU la cosa està més renyida. SYLA ens destaca que soluciona tot tipus de problemes, mentre que MADIU només “diversos”. Ignorem si només és per fanfarroneria del primer o cal tenir-ho en compte. Més endavant, en el text detallat, veiem que els problemes que solucionen són exactament els mateixos. Finalment, hem de fer una elecció entre experiència i urgència: SYLA fa 22 anys que es dedica a l’alta màgia, mentre que MADIU només en fa 20. Per altra banda, SYLA ens garanteix la solució als problemes en 8 dies i MADIU, potser per inexperiència, s’atreveix a garantir-nos el mateix en només 7.

Personalment em decantaria per SYLA ja que prefereixo no tanta pressa i més seguretat. Probablement només en un cas de molta urgència, quan un sol dia pogués significar la diferència entre la vida i la mort, MADIU seria l’escollit.

Comparteix a:

4 respostes a “Mestres xaman africans – Guia fàcil”

Jo personalment fa anys que sóc client del professor Madiu i n’estic força content. En un mercat tan renyit com el dels mediums espirituals màgics les seves tarifes són les millors i els seus consells també, ja que sempre MADIU el que vull sentir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *