Categories
Projectes

sic.sik.cat, el meu nou ¿tombloc?

Estreno tombloc (traducció lliure de tumblelog). Un tumblelog és una variant menys estructurada d’un bloc (en el meu cas, encara menys). Els tomblocs —tal com els anomenaré jo a partir d’ara i fins que tinguin un nom regularitzat— contenen pensaments a l’atzar, enllaços, imatges, vídeos, cites i converses sense una temàtica definida i sense categoritzar, excepte pel fet que estan realitzats per un mateix autor. Si només contenen enllaços es diuen linkblocs (en català vincleblocs?).

sic.sik.cat

Per aprofitar el domini sik.cat (que acabo de comprar), i per aprofitar el joc de paraules sic-sik (tal qualsiknus abreujat), l’he batejat com a sic.sik.cat. Hi posaré sobretot enllaços de coses que trobi interessants o no, impactants o no, curioses o no, gracioses o no i útils o no que trobi per la xarxa i vulgui destacar sense tractar-les massa. Perquè si les vull tractar massa ja les posaré aquí, que per això està el bloc.

Si el voleu seguir sense haver d’entrar de tant en tant a mirar les novetats (que seran moltes), el podeu afegir directament al vostre lector: aquí teniu el fil RSS.

Comparteix a:

8 respostes a “sic.sik.cat, el meu nou ¿tombloc?”

Sí, és com un del.icio.us. Amb el disseny una mica més personalitzable (tipo bloc) i amb l’opció d’afegir imatges, vídeos i converses directament (sense ser un link). Es poden bolcar resultats del mateix del.icio.us, de wordpress, de blogspot… de molts llocs. Fins i tot feeds directament. sic.sik.cat ho tinc a tumblr.com.

Respon

Déu meu que freak !!! Entre blocs, sics, siks, tics, mics, twits, linkblocs i demés al final necessitaras 10mil subdominis més, i un manual de 50 pàgines per explicar als lectors per a què serveix exactament cada subblog .. XD

Jo tinc una filosofia, responent un poc a “Un”, mentre siga gratuït no costa res amb 3 passos fer-te una monada d’estes. Jo tinc de tot, al moment que tinguem que pagar ja vorem (myspace, tumblr, blogger, flickr, twitter…)

PS: Per cert Sikn t’he t’he posat a “Follow” d’eixe a vore que passa, salut!

Jo estic d’acord amb l’Un. Al final en fem un gra massa de tot això. I no ho dic per tu que ets dels pocs que ho utilitzen com Deu mana. Jo almenys m’hi perdo x) au bon nadal!

mezod, tampoc cal prendre-s’ho gaire seriosament. El que importa és el contingut més que on el posis. I en el meu cas no importa massa gaire res. Però gràcies per considerar que ho utilitzo com Déu mana, això intento sense saber gaire bé com. xD

Salutacions, gràcies per comentar i boom nadal! 🙂

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *