Categories
Projectes

sic.sik.cat, el meu nou ¿tombloc?

Estreno tombloc (traducció lliure de tumblelog). Un tumblelog és una variant menys estructurada d’un bloc (en el meu cas, encara menys). Els tomblocs —tal com els anomenaré jo a partir d’ara i fins que tinguin un nom regularitzat— contenen pensaments a l’atzar, enllaços, imatges, vídeos, cites i converses sense una temàtica definida i sense categoritzar, excepte pel fet que estan realitzats per un mateix autor. Si només contenen enllaços es diuen linkblocs (en català vincleblocs?).

sic.sik.cat

Per aprofitar el domini sik.cat (que acabo de comprar), i per aprofitar el joc de paraules sic-sik (tal qualsiknus abreujat), l’he batejat com a sic.sik.cat. Hi posaré sobretot enllaços de coses que trobi interessants o no, impactants o no, curioses o no, gracioses o no i útils o no que trobi per la xarxa i vulgui destacar sense tractar-les massa. Perquè si les vull tractar massa ja les posaré aquí, que per això està el bloc.

Si el voleu seguir sense haver d’entrar de tant en tant a mirar les novetats (que seran moltes), el podeu afegir directament al vostre lector: aquí teniu el fil RSS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.