Categories
Diari personal

Us agrada?

Comparteix a:

37 respostes a “Us agrada?”

per cert… k se na fet del text del mini gris? vull dir… de l’home gris amb la seva vida gris i el seu cotxe gris? xD

A mi no m’acaba, eh… Prefereixo un cotxe més funcional i baratet. Clar que si te’l regalen no diguis que no! jeje

Jo ja vaig dir-te el què. El trobo petit i no t’hi hagués fet mai amb un cotxe així. Però entre gustos, no hi ha res a dir. Ara, el color millor vermell amb sostre negre.

Ayu, si el cotxe el portes net, el negre és molt elegant. Pel mini no m’agrada com queda i, a més, a la llarga me’n cansaria i no el – netejaria: em conec.

Arnau, l’Isaies no opina en cotxes que no té carnet. Ha hagut de renovar papers tantes vegades que ja passa. I ojo que no suspèn per la pràctica, sinó perquè entrega els exàmens de teòrica arrugats.

Ah, el text de l’home gris no sé si publicar-lo, només te’l vaig deixar veure. De totes maneres el cotxe no és gris, és platejat. 😛 (ho diu al catàleg del MINI tal qual: “el MINI no está disponible en gris”, lamentablement en castellà).

Utopiq hahahahaha. T’he de donar la raó. Una part del preu és pijeria pura. Però tampoc creguis que aquesta part és tant important com per només escullir aquest adjectiu. XD. Sé que és amb el que em trobaré: que em titllin de pijo. No m’agrada però ho he tingut en compte… :S. El platejat és dels colors dels més discrets pel mini, no?

També he mirat cotxes de segona mà: o no m’agradaven, o massa vells, o sense garanties… Al final ja que m’he de gastar la pasta d’un cotxe en prefereixo un que m’agradi, i que em faci il·lusió.

De totes maneres no ho tinc del tot clar encara… per això pregunto opinions. La resposta més llarga pel comentari més curt. 🙂

Nonna, més funcional que el mini??? Gasta ben poc, aparco a qualsevol lloc -aprop de la feina amb un cotxe gran és complicat trobar lloc-, i el vull bàsicament per anar de la feina a casa i de casa a la feina, que el transport públic dels pobles petits és deplorable. Vivint sol no l’he de carregar gaire, mai compro més de 4 bosses al súper. I els seients de darrera són fàcilment abatibles…

I no me’l regalen no, que el pago jo trinco-trinco.

Barrufa, sembla molt més petit en foto. Al concessionari em va sorprendre el tamany.

No sé perquè no m’hi haguéssis fet mai… pot ser perquè no sóc pijo, com diu l’Utopiq? :).

No sé, potser no m’hi haguéssis fet però el cotxe m’agrada. L’Ayu diu que tampoc m’hi veu. :S. Que t’hi podràs acostumar també? :).

Vermell amb sostre negre sí que no: és massa per fardar i cridar l’atenció. Vermell amb sostre blanc tothom m’ha dit que res, és el típic. I, a part que no m’agrada, en vermell crec que pagues més d’assegurança…

Gràcies a tots pels comentaris, en serio. És molta pasta -QUALSEVOL COTXE és molta pasta- i necessito tots els arguments per saber si val la pena! 🙂

Respon

Ja et vaig dir el que. A mi em mola molt i si a tu tb t’agrada no m’ho pensaria 2 vegades.

Sobre el color: crec que el gris platejat es una bona opció: de minis vermells n’hi ha molts i el blau fosc i el negre quan el cotxe està net li dóna un aire molt elegant… pero s’embruten de seguida.

els colors molen molt.
de dins es veu còmode i acollidor.té bastant morbo en general, el cotxe.
nosé, l’important és q t’agradi a tu i q tinguis pasta, no? xD

Sinyor Siknus et compres aquest cotxe? OHDEUMEU! Saps que m’encantam’encantam’encanta?

Per cert, a mi m’agrada negre amb el sostre blanc o vermell amb el sostre blanc. Fa més senyor. El gris està massa vist. Ah i fora ralles i xuminadetes d’aquetes. Senzill i elegant.

Em portaras a fer una volteta? jiji

Agradar-nos ens agrada.

Ara, no diguis q te’l compres pq és funcional, pq hi ha cotxes que t’ofereixen el mateix i costen 3 vegades menys.

Si te’l compres serà per capritxo, com tothom q el té.

Si t’ho pots permetre i saps q no te n’arrepentiràs, endavant. Això sí, si te’l compres, q sigui sense les ratlles aquestes… q són horribles.

Jordi, thx nen. Necessitava una opinió com la teva. XD

Marina, sí, a mi també em posa. Algun dia ja anirem a fer una volta per ell o amb ell. xD
La pasta doncs lo típic: una part d’entrada que ja he anat estalviant i la resta doncs anar fent mes a mes. Com tothom.

MM lelelele… encara no ho sé segur, però és el que té més probabilitats. No ho sabia que t’agradés tant. :).

Vermell no m’acaba de convèncer: el té tothom. I vols dir que fa més senyor? El color NO és gris, és platejat… i jo n’he vist molts més de vermells que de platejats… tu no?

Les ratlles m’agraden, primer no les volia però m’han convençut… amb platejat i negres queden més discretes però li dónen un punt. Trobo que amb les ratlles agafa el caràcter ràcing que perd al no ser vermell… cola? 😉

Dona… si al final me’l compro ja pots comptar amb que és sola i exclusivament per portar-t’hi a fer una volteta. Significa molt per mi passejar-te, ja ho saps. xDDDD

minyu, com he dit abans a l’Utopiq, “t’he de donar la raó. Una part del preu és pijeria pura. Però tampoc creguis que aquesta part és tant important…”. Hi ha cotxes més barats, sí, però dic que és funcional perquè ho és, independentment del preu. És un capritxo, sí, però manejable, útil i pràctic. El que pago de més respecte a un cotxe més barat, si ho pago, ho pagaré a gust: disseny, seguretat, qualitat, rendiment i eficiència del motor, prestacions, “pijadetes”, connector per l’iPod, volant amb botonets per pujar i baixar el volum i passar cançons…

Els detalls importen.

Un cotxe me’l he de comprar igualment, i tots valen molta pasta. La proporció de tres vegades més és exageradíssima, perquè per 6000 ? difícilment trobes un cotxe nou. Me’l puc permetre i no sé si me’n arrepentiré, però penso que no, sinó ni tant sols hagués escrit tot això. I si me’l compro, ha de durar molt.

Les ratlles negres les deixo. Dónen caràcter al gris platejat. xD

Gràcies de nou a tots per comentar!

Respon

Noooooooooo…. No te diré lo k opino del cotxe però…
Ara això í, el vell, el de tota la vida, akell si k me’l compraria

Mmmmmm arepentir-te no t’arrepentiras, i al fin i al cabu com diuen al meu poble… los calers son per gastar! Costa pq te desvirgues pero ja veuràs com en pic… jasta. i kuan te cansis un de 9 😛

La meva elecció, una California xD

Jo soc més del Supermegafiori amb tapisseria de lleopard, enganxines de flames al costat i uns daus penjant del retrovisor…

wins, opina, opina del cotxe. M’interessen totes les opinions… que sinó després igual surt algo en que no havia comptat i me’n penedeixo. xD Perquè no te’l compraries? Perquè l’antic sí?

Espero trigar molt a cansar-me’n doncs, que els cotxes valen molta pasta i calen anys per amortitzar-los…

Una Califòrnia és una furgoneta d’aquestes grans per molta gent? Un model concret? Sigui el que sigui… segur que és complicat trobar-li aparcament cada dia dues vegades per carrerons estrets de Reus. XD

Calaputa, sobre gustos… Hi hauria d’haver algo de la pantera rosa també. La veritat és que segur que no s’hi notaria la merda acumulada als seients… tot té avantatges.

altacapa.com, així en platejat no es nota gaire… al capó potser sí, que és negre. Estic entre aquest negre-platejat i el blau amb el sostre, els miralls i les llantes blanques… si al final em decideixo pel MINI penjaré una foto dels dos.

BLacKVioLeT, perquè? Et recordo que tens una idea distorsionada de mi… xD

Respon

Ayu, Barrufa… ho he pensat mentre conduïa avui, m’he imaginat en un mini blau amb sostre, miralls i llantes blanques i…. no. M’ha vingut la imatge d’un cotxe de Playmobil al cap. Massa de joguina. No mola.

Respon

es el primer missatge que poso pero el tema s-ho val, el mini es el cotxe mes pijo que hi ha, i cuan dic pijo no em refereixo a car sino a les xuminades que li pots posar, jo mel vaig estar mirant per la meva germana, i em sembla increible que puguis triar fins hi tot on vols el conta revolucios,de quina forma ha de ser el volant, siel tipus de mirall interior o si et pintes el cotxe de colorins per dins, i fins hi tot si a fora hi vols pegatines al sostre al morro al lateral.. ara aixo si com be has dit trinco trinco! molta pasta per un 115 cv gasolina.. ara tb el fan diesel pero el que mostres a la foto es el gasolina

i perque et quedi arregladet minim t-has de gastar 23.000 euros i ara com ara per aquet preu, hi han altres opcions = o mes bones, de tota manera cal dir que el mini es un dels cotxes que mes magrada, veurel esclar, en concret al meu poble(sok d’arenys de mar), hi ha un mini cooper s john cooper works gp, i sem cau la baba, es clar que es una edicio limitadissima i son paraules majors, es decisio del que el compra pero desde el meu punt de vista, es un cotxe que si no esta una mica equipat es pobre.
l’as vist en color crema i sostre negre? net, esportiu, elegant, i cansa poc.
pd:no tesstresis am axos de copmprar un cotxe que cuant et comencen a mengar l’olla am els esp abs est arsd irpf acb itv, acaves am el cap com un timbal xD.

Gràcies pels comentaris gerardet. De sèrie no és tant car com la gent es pensa, hi estic d’acord. Passa això que dius, que, en general, la gent s’hi gasta la pasta amb els detalls. Des del novembre han actualitzat el motor i ara és bmw, gasta menys i treu més cavalls: 120. D’entrada el Cooper ja té algunes d’aquestes xuminadetes que el fan més curiós que el one. A part del que ve de sèrie, jo només m’agafaria el volant esport (perquè és l’únic que té els controls de la ràdio al volant), la instal·lació del cable de l’iPod, llantes una mica més grans (R16) i un pack (pepper) que porta il·luminació, alfombretes, compartiments, l’ordinador d’a bord i la segona clau. Passo de gastar-me molts més diners, però tampoc vull el cotxe pelat. No agafaria ni els seients “esport”, ni colorins per enlloc…

Respon

mal fet, el meu ho es i ja nestik fins jo ja se a on… i mira q cuan el vaig comprar ho tenia clar q el volia negre…
dir q es brut es queda curt, dir q es precios tb.
per lluir s’ha de patir, ja ho notara el teu canell quan passis el drap cada 2×3 xD, felicitats.

Hahahahaha que cruel gerardet. 🙂 Tens raó, el portaré brut. Però de tant en tant, quan les ocasions ho requereixin, el netejaré i a triomfar. XD

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *