Categories
Lifehacking

Pluja d’idees per a evitar la FINR (feina informàtica no remunerada)

[als comentaris, i, preferiblement, que siguin el més elegants possible…]

Comparteix a:

15 respostes a “Pluja d’idees per a evitar la FINR (feina informàtica no remunerada)”

Jo n’he trobat una de bona, q em serveix d’excusa encara q sigui veritat:

– “A mi quan se m’espatlla, el porto al servei tècnic. Per tant, pq t’he d’arreglar el teu si jo no ho faig amb el meu?”

De fet no tinc pc, i faig servir el portàtil de la feina. Obviament així el servei tècnic em surt gratis xD. També en tinc d’altres:

– “Acabarem abans si et compres un pc nou, q aquest se t’ha quedat vell i no t’hi funcionarà res” (Sigui veritat o no xD)
– “Un antivirus pirata no serveix de res. Si no vols tenir virus, compra-te’n un” (Sigui veritat o no xD)

O sigui, q podriem resumir les excuses en una sola paraula: Paga. La gent ens ho diu a nosaltres pq així els hi sortirà gratis. Demanar pasta als col·legues / familiars seria lleig, per tant si veuen q arreglar el pc sempre surt car, ja no t’ho demanen més.

A mi m’ha funcionat xD

“ui, per això que m’expliques segurament s’haurà de formatjar el disc dur i reinstalar-ho tot”. Els agafa tanta por que ja no et truquen més 😉

I si aconsegueixen solucionar-ho sense reinstalar windows, llavors es pensen que no en saps, i tampoc et truquen més 😉

Us oblideu de lá mítica paraula ue feu servir els informàtics…

REINICIA! Així dona temps per desparèixer mentre ho fa

Gràcies a tots pels comentaris! Estic bastant ocupat darrerament i gairebé no tinc temps de mantenir el bloc.

Ara… aquí han sortit idees molt bones. El que faré és dir que facin un reset. Mentrestant entraré a mirar a veure què s’escau. XD. Un NO queda massa sec i després tinc remordiments… xD

A part que… una altra cosa… ajudar a segons qui no em molesta, al contrari, hi ha gent que li dec molt, i és el mínim que puc fer! (tampoc sóc cap dèspota…)

Respon

Poper, no entenc perquè la gent no es compra Macs. Per desconeixement, suposo. Tenen fama de ser cars però tampoc ho són gaire més.

Entre el Windows Vista que no va de cap manera (i si el fas servir t’obliguen a comprar-te’l) i el Linux, que si no et detecta el hardware ja l’has cagat; crec que, si les coses no canvien, la gent s’anirà passant a Mac cada vegada més. Llàstima del servei tècnic.

Des que a la feina faig servir Mac, que cada vegada més m’ha agradat com funciona el sistema operatiu. És com un Windows però ideal. Més fàcil, ràpid, lògic i agradable de fer anar per fora, i amb la consola potent d’un robust UNIX per dins.

Respon

nois us esteu delatant! Crec que el millor és la compensació (xantatge i/o permuta) amb coneixement de l?altre o no. Mireu de treure de l’altre el que pugi fer: una altra feina, un favor, un encàrrec, fer de taxista, … en funció de les seves aptituds, possibilitats, etc. Segur que por molt inútil que sigui el peticionari de l?assistència, podreu trobar alguna cosa -però ull! amb les vostres mares, que l?afer no es torni en contra vostra-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *