Categories
Diari personal

Reacciono

Fa temps que no escric perquè no tinc temps (nova feina, nou horari, nou pc, obres, trasllat) ni sé què dir. Internet -per sort i de moment- pot sobreviure sense que publiqui res. L’Òscar en l’últim comentari del post anterior m’ha fet reaccionar. Potser el que em faltaria serien més Òscars. Gràcies pels ànims!

Intentaré recuperar la rutina d’escriure alguna cosa de tant en tant. Perquè m’agradava quan ho feia i perquè espero que em vingui de gust fer-ho. Però tampoc seria estrany que aviat torni a estar igual: sense temps ni res a dir. O potser ja ho estic i actualitzo estúpidament.

Curiositat: quan he començat a escriure això estava instal·lant el Mac OS X per PC (una mica pirata) i ara ja ha petat. Anem bé.

Curiositat 2: aquest és el primer post que publico sense fer "vista previa": total, si la cago, com que han baixat tant les visites, ningú ho notarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.