Categories
Projectes

Bones recomanacions a rss.icon.cat

Fa relativament poc he canviat el meu lector de RSS a Google Reader (fins ara utilitzava netvibes). El nou lector permet crear una llista d’articles compartits i utilitzo la funcionalitat per anar marcant el que trobo més interessant, curiós o simplement graciós del que es va publicant a la bloquesfera. Actualment segueixo uns 50 blocs, incloent els més populars de la xarxa. Actualitzo cada dia, i normalment més d’una vegada.

Si voleu veure el que llegeixo i destaco, només us heu de subscriure a http://rss.icon.cat:

Add to netvibesSubscribe with Bloglinesaddtomyyahoo4Add to Google

Per cert, ja sabeu a qui votareu i perquè? Si es així comenteu alguna cosa a l’entrada que acabo de posar al fòrum!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.