Categories
Diari personal

Les millors braves del món

Fa temps que visc aprop del Bar Tomàs, el que diuen que és el Bar on fan les millors patates braves del món; però fins ahir no vam anar a comprovar-ho.

És un bar descuidat i d’aspecte antiquat, més per inèrcia que no per voluntat dels propietaris de mantenir-lo així. També per inèrcia es mouen els cambrers, un equip de sis o set homes panxuts d’uns cincuanta anys sense cap tipus de motivació, que serveixen els plats de braves sense parar, a safates carregades de cinc en cinc, amb presses, suats, amb cara de cansament i quasi bé sense parlar. L’espai està ben aprofitat: això vol dir que no n’hi ha. On acaba la teva esquena comença la del turista gras de la taula del darrera.

La fama de la brava arriba també a les guies de viatge i el bar està ple de turistes. Els que tenim al davant són alemanys i van per la segona ronda de patates. Un plat per cadascú i per ronda.

Per fi arriben les patates. L’aspecte no convida a menjar-les. I sí, estan bones, i potser són les millors del món, però la resta no compensa.

Marxem abans que els turistes de davant demanin la tercera.

Comparteix a:

Una resposta a “Les millors braves del món”

estic d’acord en kel bar fa cagar
i no té ni aire acondicionat
pro al costat a l’iborra sta tot net i bé
i el menjar és el mateix (mateixa cuina)

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *