Categories
Vigilant el camp de sègol

O no o nul. Oh no! Oh nul!

Hi ha gent que sempre critica la gent perquè voten a qui han votat sempre i no canvien mai. I després ells són els qui sempre voten a qui han votat sempre.

Jo encara no sé què votaré al referèndum de l’estatut. Ho decidiré abans d’anar a votar. I ho pensaré una estona.

És un estatut millor que el que ja tenim. Si us diuen que no us enganyen. Ho fan perquè voteu que no. Però és una merda d’estatut. I si us diuen que no ho és també us enganyen.  Ho fan perquè voteu que sí.

L’estatut que personalment vull és una constitució. Però em conformo amb l’estatut del Parlament de Catalunya del 30 de setembre amb el suport d’un 90% de la cambra. I l’estatut que ens fan votar és un estatut que no hi té pràcticament res a veure però que és una mica millor que el que ja tenim.

Gràcies als governs anteriors portem moltíssims anys d’anar aconseguint cosetes a poc a poc. Calia liar-la tant per aconseguir-ne quatre més? Calia tot aquest odi? Calia tota aquesta crispació? Calia expulsar ERC del govern i convocar eleccions abans d’hora? Calia tota aquesta merda?

Em sento enganyat com a ciutadà i estafat com a català.

Què voto?

De moment tinc pensat votar "Que us donguin a tots pel cul!". Però com ja he dit, m’acabaré de decidir una estona abans de votar.

Comparteix a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *