Categories
General

Mas NO serà president i NO hi haurà noves eleccions. I la CUP ho sap.

Hi han uns invariables, com, per exemple, que per molt #pressingCUP que hi hagi, la CUP no votarà Mas. O com que les acusacions de corrupció tindran un preu electoral. O que Mas sempre protegirà al partit.

Si hi hagués noves eleccions al parlament, ERC no voldria reeditar JxSí. Ho podeu veure per com JxSí ha decidit presentar-se a les espanyoles, i, sobretot, pel resultat que això els donarà als republicans.

ERC recolliria vots tant de la CUP (càstig per no votar Mas) com de CDC (càstig per corrupció), cosa que suposaria que els republicans superessin als convergents per primer cop. Repeteixo. CDC no seria la primera força del Parlament per primera vegada des de la democràcia. Ja han passat una travessia del desert (els tripartits), saben què és i això ni el supervivent Mas ho podria considerar.

Per protegir el futur de CDC, Mas intentarà evitar noves eleccions de totes totes, i l’única manera és que s’investeixi un nou president. Renunciarà, proposarà algun president fungible que hagin pactat prèviament amb ERC i la CUP (serà Romeva?) i marxarà com a ell li agrada (fent-se l’heroi).

Assumim, com abans millor, que per molt #pressingCUP que hi hagi i per molt gran la majoria de JxSí, no es pot obligar ningú a fer el que no vol. I menys quan aquest algú dels principis en fa bandera.

Deixem de fer-nos mal, llepem-nos les ferides, reorganitzem files i a pel següent pas.

Una resposta a “Mas NO serà president i NO hi haurà noves eleccions. I la CUP ho sap.”

Fa angúnia veure com l’odi d’alguns contra tot allò que fa olor de CDC (Mas) els fa posar al mateix nivell que els falangistes de Manos Limpias i la resta de la xusma espanyolista.

Heu de saber senyors que, si Catalunya té avui la consciència sobirana que té, si el país està vertebrat i constituït íntimament com una nació moderna, si hi ha una amplíssima majoria de gent que creu que ja n’hi ha prou i que és l’hora de deslliurar-nos d’Espanya i dels espanyols, és gràcies a 23 anys de pujolisme, 23 anys d’avançar pam a pam, de feina petita, mitjana i gran, de fer un pas enrera i un i mig endavant, d’aixecar el país milímetre a milímetre sense crits, ni promeses, sense soroll però amb una efectivitat imparable.

Els espanyols saben SOBRADAMENT qui en té la culpa que Catalunya es trobi al llindar de la Independència: La culpa és dels 23 anys de CiU, i per això, només per això, ataquen Pujol amb tota la ràbia, amb tota la fúria, amb tota la brutícia acumulada durant els 6 mandats democràticament aconseguits pel pujolisme

I vosaltres, aplaudiu la maquinària de guerra espanyola i l’unteu. Espanya ha aconseguit en molts catalans els aliats més eficients. AQUEST ERA L’OBJECTIU. Missió acomplerta amb èxit gràcies a les ànimes de càntir catalanes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.