Categories
Vigilant el camp de sègol

Solidaritat Catalana és un partit oportunista…

…o només ha aprofitat la oportunitat? Ha aprofitat que ens han retallat l’estatut (el país i el futur) per tot arreu. Ha aprofitat que Laporta ja no era president del Barça. Ha aprofitat la desafecció política, així com la baixa participació, que facilita l’entrada al parlament.

Són oportunistes? La vida és aprofitar les oportunitats de tant en tant, la resta és morir-se a poc a poc. L’únic que poden fer els que estan fora del sistema per canviar-lo és aprofitar les poques oportunitats que se’ls presenten. Potser Solidaritat m’ha tornat a enganyar com ho va fer Esquerra en el seu moment, però de moment me’ls crec. I mentre no em fallin tinc ganes de seguir-hi confiant. Els seus líders sempre han admès públicament que eren independentistes. I ho segueixen sent. De moment no m’han fallat. Per això encara penso que, per ells, no es tracta d’assolir la bona vida escalfant un seient al parlament (com ha demostrat ERC amb les seves lluites internes i pactes de mínims), sinó la oportunitat de fer història i que aquest país desperti i faci un salt endavant d’una vegada.

Salut i independència!

3 respostes a “Solidaritat Catalana és un partit oportunista…”

Finalment em vaig decidir per RCat i no me’n penedeixo, m’inspira més confiança que SI. De totes formes prejutjar a qualsevol és injust. Així que seiem i esperem veure succeir-se esdeveniment per poder jutjar amb rigor.

Per altra banda, és una injustícia les hòsties que se’ls dóna contínuament a ERC. S’han equivocat en moltes coses, certament, però si l’independentisme té el bon estat de salut actual és en gran part gràcies a la tasca d’ERC els darrers anys. I lleis com les del cinema i moltes altres les han impulsat ells. No, això no és la independència però personalment prefereixo acostar-m’hi que bramar contra d’ells sense cap ànim constructiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.