Categories
Vigilant el camp de sègol

Votar el Pasqual Maragall

Avui m’he aixecat amb ganes de votar el Maragall. Trobo a faltar la sinceritat i el carisma de les seves Maragallades. I cada dia que passa el veig més entranyable i honest. L’adoro. A en Pasqual ja li comença a venir tot de tornada, que és una qualitat molt bona i massa escassa en política. Sabeu si al final es presentarà?


Fixeu-se en el gest de la llengua. Que n’és de punyetero! Es presenti o no i el votin o no, recordem que Maragall va ser President de Catalunya molt abans que home de partit (i li va sortir car, coses del PSC PSOE). Molts polítics mai han demostrat —ni demostraran— tant.

Actualització unes hores després:
increïbles tots els comentaris que rep, fins ara, la notícia al portal informatiu de TV3 (primeres sis pàgines). Tothom entusiasmat i tothom el recolza. Maragall, els mitjans potser et proven de silenciar, però els electors et reclamem! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.