Categories
Vigilant el camp de sègol

Sobre el Rey d’España, Aznar, Zapatero, Chávez i el respecte.

Els reis d’avui no poden perdre els nervis. La seva feina és fàcil: callar. La dels presidents també és fàcil: parlar i defensar les seves idees fent-se respectar, sobretot no faltant al respecte. Que en aquest punt fallaven tant Aznar com Chávez ja ho sabíem. L’herència feixista d’Aznar també la coneixem, així com el camí dictatorial que porta Chávez. Del que no teníem tanta evidència és que el Rei també estava al club.


Ens esperen dues setmanes dures de repeticions i rerepeticions. Quin pal.

Mireu quina lectura més casposa en fan a libertad digital: ecs! I el massatge a Zapatero d’El País també és bastant considerable. Fixeu-se en com tallen el vídeo: deixant els aplaudiments. Joas! Que els petin!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.