Categories
Vigilant el camp de sègol

Alfons López Tena a la COPE i el CGPJ


Vídeo per cortesia de L’ull de poll via e-notícies.tv

Alfons López Tena —a banda d’impulsor del Cercle d’Estudis Sobiranistes—, és vocal del Consejo General del Poder Judicial. I el CGPJ, abreujat, és la riota dels estaments judicials de tot Europa. Recordeu allò de la necessària divisió de poders dels estats democràtics (legislatiu, judicial i executiu) que s’estudia al col·le? Doncs en aquest organisme (que, de fet, hauria de ser el més legal de tots) s’ho passen pel forro: està totalment polititzat.

Tot per cortesia del PP, que arran de l’estatut (veient que a les corts no podia fer res per aturar-lo), va decidir polititzar l’estament i demanar als jutges més conservadors (la majoria) que els fóssin favorables, i, a la pràctica, el que fan és votar el que els diu el PP. És la seva manera il·legítima de governar des de l’oposició. L’últim exemple és d’avui mateix: el CGPJ havia d’estudiar si obrir diligències contra la jutge que va obligar a parlar en castellà a un testimoni del "cas Isanta".  Resultat: tot i vulnerant-se la llei en un tribunal és igual, no passa res, només és canviar d’idioma (del català al castellà ja hi estem tots acostumats, cony!). Ni s’admet a tràmit. Cas tancat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.