Sobre mi…

Hola, em dic Isaac i, entre altres coses, faig webs i programes (per guanyar diners) i fotos (per gastar-los). Vaig néixer ara fa .

Va ser un dissabte 24 d’abril, cap a quarts d’una del migdia, en un hospital de Reus. Tot i així, els meus pares van apuntar a la partida que vaig néixer a Botarell (Baix Camp), el meu poble. També ho van fer amb els meus germans, el Víctor i l’Arnau, al cap de 3 i 6 anys. D’aquesta manera, quan pago i ensenyo el DNI, hi apareix el meu poble. També serveix per votar en referèndums il·legals, però això ja és una altra cosa. Igual que han fet els meus pares amb nosaltres, si mai tinc fills una de les coses que m’agradaria per ells és que coneguin i estimin la gent i el lloc (poble, país, planeta…) d’on siguin. I que, com els meus pares i com jo, no es cansin de reivindicar-los. Preferiblement i si pot ser, també amb el DNI.

Perquè sapigueu alguna cosa més de mi diré quines pel·lícules m’agraden, què escolto, alguns llibresalgunes frases que m’han fet reflexionar, que sóc d’aquí, que he estudiat això, que treballo pel meu compte aquí i que quan em queda temps lliure en faig d’altres com aquesta mateixa web.

Segurament si algú em vol conèixer més, a part de continuar llegint, la millor manera és quedar un dia per anar a prendre alguna cosa.

…+ sobre mi…

[kirainet inspired]

Què estic fent?

Vivint a Botarell, el poble on he nascut, amb la meva parella. Treballant de programador (i una mica de dissenyador) de pàgines web pel meu compte.

Què m’agradaria fer? (desordenat per prioritat)

Bones fotos. Aprendre anglès (entre altres) nivell natiu (tard?). Viure una temporada abroad. Anar de viatge, com a mínim, al Japó, Austràlia, Xina, l’Índia, Nova York i San Francisco. Alguna cosa rellevant (relativament) pel meu país. Acabar el projecte final de carrera. Aprendre sempre una mica de tot. Saber, molt i de tot. Enamorar-me sovint. Tenir més d’un fill. Fer les coses sempre amb temps i bé. Saber música, i tocar algun instrument.

Què em fa il·lusió haver fet?

Viscut a Tarragona, Terrassa i Barcelona almenys un any, a part del poble. Estudiat Multimèdia. Passat un estiu treballant de cambrer en una fonda d’un poblet escocès perdut entre les muntanyes (Dalwhinnie). Treballat un any a ondho.com, una empresa de publicitat on-line d’uns bons amics de Barcelona. Aquest bloc i moltes altres pàgines.  El WORdER. Un curs d’anglès gratuït (pagant La Caixa) a Londres. Viatjat sol, amb família i amb amics. Un laboratori de fotografia. Intentat superar-me sempre. Conegut a molta gent, de tot el món.

“Languages”

Català, Anglès, PHP, mySQL, JavaScript (Node, jQuery, JSON, etc.), HTML, CSS. Tot i que també em puc defensar en castellà, bash i python. En cas de necessitat, em podria atrevir amb el Java. I d’altres que ni recordo (ADA, BASIC).

Miscel·lània (bonus track)

M’agraden les llibreries (i biblioteques), comprar per Internet, escoltar la ràdio, escoltar música (especialment passejant i sol), conèixer gent, i, finalment, quedar amb amics que fa temps que no veig o que encara desconec. Per ambdues coses podeu trobar les meves dades de contacte a aquí.

 

Comparteix a:

Els comentaris estan tancats.