Categories
Diari de bord

Jornades de la Catosfera. Reflexions íntimes i personals

ATENCIÓ: aquest post només conté text. En cas d’atrevir-se a llegir-lo, és necessari fer-ho amb precaució. Siknus.com no es fa responsable dels danys cerebrals causats pel sobreesforç.

El passat cap de setmana, amb l’utopiq (bon amic), hem estat a Granollers en motiu —com molts ja sabeu— de les primeres Jornades de la Catosfera. Vam estar comentant tot el que passava en viu i en directe —el que es diu liveblogging, ¿bloquenviu?—, gratis i amb amor, via twitter (a @catosfera) i amb el meu maquíssim portàtil no-apple-ni-windows. XD

Algunes taules eren per presentar a blocaires o als seus projectes personals o col·lectius: els blocs de "la Corpo", d’alguns polítics, iniciatives d’escriptors, xarxes de blocs, portals de notícies…

Altres taules també generaven debats: si els blocs s’han de regular o no, si és necessari un codi ètic (sempre voluntari), si sense voler-ho formem una comunitat o no, si l’hem de formar o no,  si en català s’ha de dir bloc o blog, si els blocs influeixen…

Després d’assistir-hi de forma tan intensiva (degut al twitter, que no fallava tant com avui), podria provar de donar-vos la meva opinió al respecte sobre cada qüestió. Però no ho faré per diversos motius:

– No sé si interessaria a algú.
– Porta feina.
– Qui sap, potser és la millor manera de defensar el fenomen blocaire ingenu.
– De moltes coses no en tinc una opinió ben formada, bé perquè no tinc prou informació, perquè no m’hi he trencat el cap, perquè no m’interessen o perquè, simplement, em són igual.
– En general no m’atreveixo a opinar sobre temes que no domino.
– Amb les sessions de twitter ja me’n he cansat.
– En essència els blocs són per posar-hi el que et ve de gust. Quan et ve de gust. O almenys el meu sí.
– No em ve de gust.

Si per algun motiu que se’m escapa us interessa la meva postura (en cas de tenir-la) sobre algun d’aquests temes metablocaires, teniu els comentaris aquí sota que sempre intento respondre (com que no són gaires m’ho puc permetre i m’agrada ;)).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.