Categories
OK

jair domínguez (sic), guionista fill de puta i brillant

Fa un temps que segueixo el bloc de l’autobatejat guionista brillant Jair Domínguez, i cada vegada tinc més ànsies que actualitzi amb nous posts. Encara que ell ho hagués escrit més així: fa un temps que segueixo un bloc que cada vegada m’enganxa més: el del cabró jair domínguez fill de puta -tot minúscules i acabat en insult. És un guionista d’El Terrat, de Polònia o Minoria Absoluta (no ho sé exactament), però sens dubte el seu bloc és el millor d’un guionista català a la xarxa (en coneixeu cap més?).

Faig l’apunt avui perquè he vist que ha publicat un llibre (recull de contes) a la xarxa, molt del seu estil (es titula jesucrist era marica i altres contes), i que si us enganxa segur que no podreu parar de llegir. I si no us enganxa, segurament sí.

Actualització 28/1/10: corren rumors que s’ha cansat del bloc i ara tomba pel Twitter sota l’àlies de vedellconsagrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.