Categories
siknus.cat

"Fa molt de temps que no actualitzes el bloc"

Si, com jo, no teniu temps, passeu directament al tercer paràgraf (el que comença amb "No tinc temps").

Fa molt de temps que no actualitzo el bloc: ja ho sé. Molt més del que m’agradaria, perquè m’agrada actualitzar. De fet m’encanta. Sobretot pel plaer de descobrir, a través dels comentaris, diferents punts de vista sobre el que em trenco el cap a cada moment (que varia bastant aleatòriament). I no ho faig perquè no tinc temps, ni de postejar ni d’anar-me’n per les rames com he fet fins al final d’aquest paràgraf.

No tinc temps. Vull fer mil coses (o més) i no trobo ni una estoneta. M’estic traslladant de casa a estones, i estic fent una pagineta de cara a la loteria de nadal amb uns bons companys de feina i també a estones. I tot és urgent. Escriure al bloc porta temps, sobretot temps d’avorriment i de mirar coses i destacar les que trobo millors, interessants o simplement les més curioses. Ara mateix no tinc temps ni de mirar coses ni d’explicar-les.

De totes maneres les subscripcions RSS estan per això: perquè no calgui entrar a mirar si he actualitzat o si no ho he fet. És útil, estalvia temps i evita frustracions innecessàries. Encara no sé com podeu viure (gens exagerat) sense tenir un compte al Google Reader.

Fins la pròxima que espero que sigui aviat. Segurament serà per parlar de la pagineta aquesta de la loteria de nadal i des de la nova residència (anava a dir nova casa però de nova no en té res).

Merda, faig tard.

PD: És molt de temps o molt temps?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.