Categories
OK

La Guía Esfínter: projecte amb futur per deleitar el vostre anus

La Guía Esfínter és un nou projecte de participació social a la xarxa (dins l’anomenat fenòmen Web 2.0) que està reunint recursos, esforços, consultors i sobretot esfínters amb criteri per crear la primera guia mundial de lavabos públics. Enlloc d’estrelles o forquilles, el prestigi a la Guía Esfinter el dónen els rotlles, que oscil·len entre 0 i 5 depenent de diverses variables com la succió o la quantitat de paper. No us perdeu l’explicació de les variables i dels diferents nivells que poden tenir.

Quan, entre tots, el nombre de WCs registrats augmenti, i els usuaris els geolocalitzin, ben aviat serà possible escullir el WC públic més net i proper per deleitar el nostre glutis. No trigarem a veure executius consultant els seus dispositius mòbils amb Internet quan les necessitats apretin, o bé escullint un o un altre restaurant en funció no només del servei i de la qualitat del menjar que s’ingereix en públic, sino també del que en resta, un cop expulsat en privat.

És un servei impulsat pel Christian -bon company de feina de Cambrils- i els seus col·legues, que han anat de viatge i s’han trobat amb el problema de trobar un espai digne on excrementar, i la necessitat d’una referència fiable que els resolgués el problema. Em consta que aviat la Guía Esfínter abandonarà el format bloc per convertir-se en un servei públic d’interès i participació ciutadana com déu mana, amb un software fet a mida, tal com la societat -amb les seves necessitats fecals- mereix. Quan ho vegeu a la tele, els lectors de siknus.com sempre podreu dir que vosaltres “ja ho sabíeu”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.