Categories
OK

Pragma estrena bloc sobre comunicació en català

Pragma, l’agència de publicitat més maquera de Reus, on treballo, avui està d’estrena. I, lamentablement per l’Iván i per mi, que seriem els que ens tocaria, no es tracta de l’estrena de cap dels nous models iMac ni Mac Mini de la coneguda marca que dissenya a califòrnia i fabrica en algun lloc perdut d’Àsia.

La intenció no és fer un bloc institucional de l’empresa, sinó una porta a parlar sobre la comunicació en el nostre idioma i en el sentit més ampli del terme. Des de la nova comunicació binària, informàtica, en xarxa, publicitària, gràfica, literària, sonora i fins a l’analògica, boca-orella, de tota la vida, que, al final, en definitiva, és la que sona més fort.

Per tant, si us interessen les tradicionals o les noves tendències de la comunicació, el disseny, la publicitat, la creativitat, els blocs o Internet en general, us recomano el bloc de Pragma en la modalitat mans-ulls (però amb la pretensió de ser un boca-orella digital que soni fort).

Podeu veure el post Número u, subscriure-us a l’RSS si us interessa el tema i, fins i tot, als comentaris quan us hi enganxeu. Si voleu aportar alguna cosa més: un incís, un matís o el que sigui, no us talleu, que, en definitiva, de comunicació és del què es tracta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.